Φώτης Ντούλος: Πώς η μυστήρια εξαφάνιση κατέληξε σε δολοφονία – Ο ρόλος του εκατομμυριούχου Ελληνοαμερικανού

O Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος είναι ο ύποπτος για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του Τζένιφερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα αγνοείται για περίπου δύο εβδομάδες με τις Αρχές να είναι πεπεισμένες ότι είναι νεκρή.

Τα ίχνη της 50χρονης Τζένιφερ Ντούλος χάθηκαν πριν από μερικές μέρες, όταν πήγε να αφήσει τα παιδιά στο σχολείο. Το πρώην αντρόγυνο, που ζούσε χωριστά τα τελευταία δύο χρόνια. Είχε εμπλακεί σε σφοδρή διαμάχη για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των τέκνων.

Τους… έπιασαν οι κάμερες ασφαλείας

Σύμφωνα με νέα έγγραφα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, κάμερες ασφαλείας δείχνουν πως τη νύχτα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της Τζένιφερ, ο ομογενής πετά σακούλες με σκουπίδια και αντικείμενα τα οποία φαίνεται να είναι ματωμένα.

Εκτός από τον Ελληνοαμερικανό, οι κατηγορίες… βαραίνουν και τη 44χρονη σύντροφό του, Μισέλ Τροκόνις. Και στην περίπτωσή της, οι κάμερες ασφαλείας τη δείχνουν να βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού ενός Ford και να ασχολείται με ένα αντικείμενο από το έδαφος.

Η εξαφάνιση κατέληξε σε δολοφονία

Ο ίδιος πάντως, υποστηρίζει πως δεν είναι υπεύθυνος για κάτι, αν και υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία που παραποιούν τους ισχυρισμούς του. Παράλληλα, του επιβλήθηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Fox News, βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία στο σπίτι της Τζένιφερ, όπως λεκέδες ανθρώπινου αίματος στο πάτωμα του γκαράζ και ενδείξεις πως κάποιος προσπάθησε να καθαρίσει. Όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα το πτώμα του θύματος.

Γιατί τσακωνόταν το πρώην ζευγάρι;

Όπως προτάσσει το CBS News, η Τζένιφερ, συγγραφέας στο επάγγελμα, κατηγορούσε τον επιχειρηματία σύζυγό της ότι την απατούσε, την κακομεταχειριζόταν και την απειλούσε ότι θα απήγαγε τα παιδιά και θα τα έπαιρνε μαζί του στην Ελλάδα.

Μάλιστα, φέρεται να είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα. Φοβόταν ότι θα έκανε τις απειλές του πραγματικότητα και ότι μπορεί να έβλαπτε εκείνη και τα πέντε παιδιά τους ηλικίας από 8 μέχρι 13 ετών. «Η οικογένεια είχε πολλές νταντάδες, όλες νέες και όμορφες. Ο Ντούλος έχει πολλά ακίνητα στην περιοχή», φανέρωσε μια πηγή σε τοπικά ΜΜΕ.

Ευέξαπτος και ασταθής ο Ντούλος

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας ανέφεραν ότι ο 51χρονος είναι ένα ιδιαίτερα ασταθές και ευέξαπτο άτομο, με ροπή στις υπερβολικές αντιδράσεις. «Πολλοί άνθρωποι δεν τον συμπαθούσαν επειδή ήταν τόσο ευερέθιστος. Έβαζε συχνά τις φωνές και μπλεκόταν σε καβγάδες».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κύπρος: Το θύμα που είδε στα μάτια του serial killer τον «Διάβολο»

Δολοφονία Γραικού: Η ανατροπή που προκαλεί περισσότερη οργή

Δολοφονία Γραικού: Τέλος στο… θρίλερ εξαφάνισης του επιχειρηματία

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Ποιος είναι ο νεκρός άνδρας που εκτέλεσαν

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ο «Μαραντόνα» και οι Αλβανοί κακοποιοί

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες απειλές από τον Ροδίτη για «λουτρό» αίματος

Σχετικά άρθρα