Η… τοποθέτηση της κόρης στη Βουλή «έφαγε» την Τασία Χριστοδουλοπούλου

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ανακοίνωσε την απόφασή της να μην είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές μετά τον… θόρυβο που προέκυψε με την τοποθέτηση της κόρης της στη Βουλή.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η αντιπρόεδρος της Βουλής ζήτησε συγγνώμη από την κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ, τους συντρόφους και τους φίλους της.

Και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς, δεν μπορώ να επανορθώσω με διαφορετικό τρόπο παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, με το να μη συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Οι δηλώσεις… φωτιά

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής κα Χριστοδουλοπούλου παραδέχθηκε ότι αξιοποίησε «κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά…» για τη μετάταξη της κόρης της στο κοινοβούλιο, αν και τελικάη όλη διαδικασία «πάγωσε».

«Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί. Υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά…». Αυτή ήταν η απάντησή της στο ερώτημα αν η τοποθέτηση της θυγατέρας της στη Βουλή δημιουργεί ηθικό θέμα.

Παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο

Την παραίτησή της από το Ίδρυμα της Βουλής υπέβαλε η Α.Α., θυγατέρα της διευθύντριας του Γενικού Γραμματέα της Βουλής. Ήταν υπάλληλος ΙΔΟΧ διάρκειας εντός έτους στο Ίδρυμα.

Ομοίως, παραίτηση υπέβαλε και η Μ.Λ.Σ., θυγατέρα της προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, υπάλληλος ΙΔΟΧ διάρκειας ενός έτους στο Ίδρυμα της Βουλής. Και οι δύο παραιτήθηκαν για λόγους ευθιξίας.

Οι δύο αποφάσεις πρόσληψης είχαν υπογραφεί στις 31 Μαΐου 2019 από την πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, Νίκη Μαρωνίτη.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Άγριος καβγάς Βενιζέλου-Χριστοδουλοπούλου στη Βουλή (Βίντεο)

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Είπε σε βουλευτή «Άι στο διάολο»! (Βίντεο)

Γιαγιά η Χριστοδουλοπούλου, εκτός ορίων ο Κασιμάτης της Καθημερινής

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου στη διαδήλωση μπροστά στην πρεσβεία της Αυστρίας [εικόνες]

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Μια ακτιβίστρια με στυλ και… “δυνατές” ατάκες

Σχετικά άρθρα