Παράταση στη ρύθμιση με τις 120 δόσεις: Μέχρι πότε ισχύει

Παράταση ως τις 30 Σεπτεμβρίου πήρε η προθεσμία για την ένταξη στη ρύθμιση με τις 120 δόσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπει σχετική απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου. Σημειώνεται ότι η αρχική προθεσμία έληγε στις 28 Ιουνίου.

«Αφήνουμε πίσω μας την εποχή των μνημονίων και από εδώ και πέρα, δουλεύουμε για την αντιστροφή της κατάστασης που δημιουργήθηκε στη χώρα μας την περίοδο της κρίσης», είχε δηλώσει η υφυπουργός Οικονομικών.

Μεγάλο το ενδιαφέρον των φορολογουμένων

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των φορολογούμενων για την ένταξή τους στις 120 δόσεις για τη ρύθμιση των χρεών τους. Μέχρι και τη Δευτέρα (3/6) περισσότεροι από 76.000 οφειλέτες είχαν κάνει αίτηση για την ένταξή τους στη ρύθμιση.

«Θέτουμε τα θεμέλια για τη δίκαιη ανάπτυξη. Εμβαθύνουμε την πολιτική μας και αφήνουμε το δικό μας αποτύπωμα. Αυτό ξεκίνησε από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και συνεχίζεται και με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο».

Έχει υπογραμμίσει ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων για την εφορία στοχεύει στην ανακούφιση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων που… χτυπήθηκαν από την κρίση.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

13η σύνταξη και 120 δόσεις: Τελικά «αντέχει» η Ελλάδα;

Ρύθμιση οφειλών με 120 δόσεις: Βήμα προς βήμα η διαδικασία

120 δόσεις: Δες το εισόδημά σου και πόσο θα πληρώσεις

120 δόσεις: Πότε κινδυνεύεις να χάσεις τη ρύθμιση;

Σας αφορά: Χρήσιμα παραδείγματα για τις 120 δόσεις

Αφορολόγητο: Η τελευταία «πράξη» στη Βουλή – Θα καταργηθεί;

Σχετικά άρθρα