Ο χωρισμός που όλοι περίμεναν: Δεν είναι πλέον μαζί ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ

Δεν είναι πλέον μαζί ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ, ύστερα από μια σύντομη περίοδο έντονων φημών όσο αφορά στη σχέση τους.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια που είχαν δεσμό και ένα διάστημα κατά το οποίο κυριάρχησε η φημολογία ότι ο κούκλος ηθοποιός είναι μαζί με τη Lady Gaga, οι διαφορές τους είναι αγεφύρωτες. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το ζευγάρι.

Η Ιρίνα Σάικ εγκατέλειψε το σπίτι τους

Το διάσημο ζευγάρι χώρισε και σύμφωνα με δημοσιεύματα από διεθνή μίντια το 33χρονο τοπ μόντελ εγκατέλειψε το σπίτι όπου ζούσε με τον 44χρονο ηθοποιό. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες που τη δείχνουν να μεταφέρει βαλίτσες.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 2015 και έχουν μια κόρη, τη Λία Ντε Σέιν Σέικ Κούπερ, η κηδεμονία της οποία ήδη συζητιέται. Όμως, η προσωπική τους ζωή βρέθηκε εδώ και μήνες στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ με αφορμή την εμφάνιση του καλλιτέχνη με τη Lady Gaga στη σκηνή των βραβείων Όσκαρ.

Τελικά ισχύουν οι φήμες;

Το γεγονός ότι έπαιξαν μαζί, η κοινή εμφάνισή τους στη μεγάλη βραδιά και το πάθος που επικρατούσε μεταξύ τους  ήταν αρκετά για προκληθούν χιλιάδες σχόλια. Εξάλλου, η δημοφιλής ποπ σταρ χρειάστηκε να διαψεύσει πως μεταξύ τους υπάρχει κάτι πέρα από μια μεγάλη φιλία.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπράντλεϊ Κούπερ: Από το «Hangover» στις υποψηφιότητες των Όσκαρ- Η αμοιβή των 5 εκατ. για μία ταινία, η συνεργασία με τη Lady Gaga και ο έρωτας με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ

Σε ποιον αρχαίο ελληνικό ναό βρίσκεται η Ιρίνα Σάικ;

Η σέξι Ίρινα Σάικ εξομολογείται: «Έχανα δουλειές γιατί είχα μεγάλο στήθος»!

Ίρινα Σάικ: Μας αποκαλύπτει τα καλλίγραμμα οπίσθιά της και ρίχνει το Instagram

Οικονομικοί μπελάδες για τη Σακίρα με χρέος εκατομμυρίων που… ζαλίζει

Τελικά τα έχουν ο Κούπερ με την Gaga; Τι απαντά η Ιρίνα Σάικ;

Σχετικά άρθρα