Μπράντλεϊ Κούπερ – Ιρίνα Σάικ: Ο χωρισμός του λαμπερού ζευγαριού και ο ρόλος της Lady Gaga – Πώς τα «καυτά φιλιά» τους ξύπνησαν… πληγές από το παρελθόν της καλλονής

Είναι οριστικό. Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι η Ιρίνα Σάικ εθεάθη να εγκαταλείπει την ερωτική «φωλιά» της με τον γόη του Χόλιγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ.

Βέβαια, δεν είναι ένας χωρισμός που δεν περιμέναμε αλλά ένας χωρισμός που δεν θέλαμε γιατί υπήρξε η υπόθεση ότι οι δυο τους κατάφεραν να τα βρουν. Παρά τα όποια «σύννεφα». Παρά την έντονη φήμη ότι η Lady Gaga είναι η «πέτρα» του σκανδάλου.

https://www.instagram.com/p/Bph9rnsHycF/

Χώρισαν ύστερα από τέσσερα χρόνια

Ύστερα από τέσσερα χρόνια που είχαν δεσμό, οι διαφορές τους είναι αγεφύρωτες, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το ζευγάρι. Το διάσημο ζευγάρι χώρισε και σύμφωνα με δημοσιεύματα από διεθνή μίντια το 33χρονο τοπ μόντελ εγκατέλειψε το σπίτι όπου ζούσε με τον 44χρονο ηθοποιό.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες που τη δείχνουν να μεταφέρει βαλίτσες. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 2015 και έχουν μια κόρη, τη Λία Ντε Σέιν Σέικ Κούπερ, η κηδεμονία της οποία ήδη συζητιέται. Όμως, η προσωπική τους ζωή βρέθηκε εδώ και μήνες στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ.

https://www.instagram.com/p/ByZP4ubgqey/

Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν

Φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε στο αμερικάνικο E!news: «Πέρασαν χρόνο χωριστά για να τεστάρουν τη σχέση τους και να δουν αν είναι καλύτερα έτσι. Έχουν επενδύσει πολλά ο ένας στον άλλον και είναι πολύ δύσκολο. Αλλά προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Αγαπούν το κοριτσάκι τους και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα».

Πριν μερικά χρόνια, το ζευγάρι πυροδότησε τις φήμες για το ειδύλλιό τους μετά την κοινή τους εμφάνιση σε μια παράσταση στο Broadway. Και το 2016 το επισημοποίησαν όταν εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί ως ζεύγος. Το όνομα του όμορφου ηθοποιού έχει συνδεθεί με προσωπικότητες όπως Jennifer Lopez, Renée Zellweger, Zoe Saldana και Jennifer Esposito. Ενώ η Ρωσίδα καλλονή έχει στο ενεργητικό της τον πρώην της, Κριστιάνο Ρονάλντο.

https://www.instagram.com/p/Bk4Gbh4hliL/

Γιατί η Ιρίνα Σάικ χώρισε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο;

«Με κορόιδεψε. Τώρα που ξέρω την αλήθεια, αισθάνομαι ότι με πρόδωσε. Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε όταν υπήρχαν φήμες ότι είναι με άλλες γυναίκες. Αισθάνομαι ανόητη», αποκάλυψε το πανέμορφο μοντέλο για τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με οικείο της πρόσωπο.

Θυμίζουμε πως όταν χώρισαν, μερικοί έλεγαν ότι έφταιγε η μητέρα του Ρονάλντο και το πάρτι γενεθλίων που δεν πήγε ποτέ. Άλλοι πάλι, τόνιζαν πως ευθύνεται η καριέρα του και πως «την επισκίασε όντας ανασφαλής ως γυναίκα». Όμως, δεν ίσχυαν αυτά και το φλερτ με χιλιάδες γυναίκες ήταν η αιτία που χώρισαν. Και τώρα, με τον Κούπερ ξανά το ίδιο;

https://www.instagram.com/p/Bl05DFIBNuv/

Τα… φιλιά όλο πάθος με τη Lady Gaga

Το γεγονός ότι έπαιξαν μαζί, τα φιλιά όλο πάθος στην ταινία, η κοινή εμφάνισή τους στη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ και το πάθος που επικρατούσε μεταξύ τους ήταν αρκετά για προκληθούν χιλιάδες σχόλια. Οι φήμες ήταν τόσες πολλές που η τραγουδίστρια έπρεπε να μιλήσει για αυτές δημοσίως και να τις διαψεύσει όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ.

Η δημοφιλής ποπ σταρ χρειάστηκε να διαψεύσει πως μεταξύ τους υπάρχει κάτι πέρα από μια μεγάλη φιλία. «Φυσικά και όχι», απάντησε όταν ο Κίμελ τη ρώτησε αν έχουν σχέση. «Είμαι μια καλλιτέχνιδα και υποθέτω ο Μπράντλεϊ και εγώ κάναμε αρκετά καλή δουλειά και το πιστέψατε όλοι».

https://www.youtube.com/watch?v=rOaxsltjJ70

Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά εδώ και καιρό

Σύμφωνα, όμως, με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η Ιρίνα σταμάτησε να ακολουθεί τη Lady Gaga στο Instagram πολύ πριν τη βραδιά των Όσκαρ, παρά τη «φιλία» που έδειξαν να έχουν στην τελετή. Εξάλλου, ανώνυμη πηγή αναφέρει πως τη βραδιά των βραβείων ο Κούπερ δεν σταματούσε να μιλά με την εκκεντρική τραγουδίστρια.

«Η Ιρίνα ήταν εκεί, στον καναπέ επί δύο ώρες. Δεν φαινόταν ενθουσιασμένη». Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ τους εδώ και πολύ καιρό. Για αυτό το τοπ μόντελ αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα να έφευγε από το σπίτι, σύμφωνα με την παραπάνω ανώνυμη πηγή.

https://www.youtube.com/watch?v=7djO7vtbADM

Όμως, έχουν μια κόρη

Να σημειωθεί πως ο ηθοποιός και το μοντέλο έχουν μια κόρη, τη Λία Ντε Σέιν Σέικ Κούπερ, η κηδεμονία της οποία ήδη συζητιέται. Θέλουν το καλύτερο για την επιμέλεια του παιδιού και τον ιδανικότερο τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσουν να αποτελούν οικογένεια για εκείνη, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Επιχείρημα πολλών είναι ότι οι κοινές, δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν περιορισμένες, μετρημένες στα δάχτυλα για ορισμένους. Εκτός από ορισμένα events εντός του 2019, έχουν φωτογραφηθεί μαζί μόνο σε εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί το 2016 και στο Met Gala του 2018. Βέβαια, τους αρέσει να βλέπουν αγώνες τένις μαζί.

https://www.instagram.com/p/ByaV3-eHnnn/

Τι θα γίνει με το παιδί τους;

Ό,τι και αν συνέβη μεταξύ τους, ο Μπράντλεϊ Κούπερ πάντως, αποτελεί ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στη ζωή της Ιρίνα αφού της χάρισε το πολυτιμότερο δώρο στη ζωή μιας γυναίκας και έγιναν γονείς. Και η καλλονή το λατρεύει. Από τις σέξι φωτογραφίσεις και τις πασαρέλες, έβαλε στη ζωή της τα καροτσάκια και τον θηλασμό.

Και το ίδιο συμβαίνει και με τον ηθοποιό. «Είναι ένα θαύμα. Το να έχεις ένα παιδί και μια οικογένεια είναι φοβερό. Είναι κάτι που ανέκαθεν ονειρευόμουν. Με βοήθησε να δω πράγματα που δεν μπορούσα πιο πριν. Και με βοηθά να βλέπω πιο καθαρά και για το μέλλον», είχε δηλώσει στο NPR.

https://www.instagram.com/p/BxCc5AWAxo6/

Τελικά φταίει η Lady Gaga;

Από την άλλη, πηγή στο Us Weekly ξεκαθάρισε πως τα προβλήματα μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από τις φήμες περί σχέσης με τη Lady Gaga. «Τίποτα ρομαντικό δεν συμβαίνει μεταξύ τους. Τίποτα από όσα ακούγονται δεν ισχύουν και η Lady Gaga δεν έχει να κάνει με τον χωρισμό τους».

https://www.youtube.com/watch?v=reJ03MKojzc

Ποια είναι πραγματικά η Ιρίνα Σάικ;

Γεννημένη τον χειμώνα του 1986 στο Γιεμανζέλινσκ, μια πόλη της Ρωσίας, ο πατέρας της, Βάλερι Σαϊχλισλάμοβ ήταν ανθρακωρύχος και πέθανε το 2000 λόγω μιας σοβαρής ασθένειας. Η μητέρα της, Όλγα Βαλέριεβναμ είναι καθηγήτρια πιάνου και φωνητικής. Επίσης, έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Τατιάνα.

Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις 6 ετών και για αρκετά χρόνια φοίτησε σε μουσικό σχολείο. Στα 18 της, γράφτηκε σε ένα πρακτορείο μοντέλων και παράλληλα ξεκίνησε να σπουδάζει μάρκετινγκ. Κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό «Miss Chelyabinsk 2004». Αμέσως μετά, εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

https://www.instagram.com/p/BwB3e64n6ZW/

Είναι από τα πιο γνωστά αγγελάκια της «Victoria’s Secret» και έχει δουλέψει για γνωστές εταιρίες όπως Intimissimi και Guess. Μάλιστα, το περιοδικό Glamour Ισπανίας την ανέδειξε ως «Το Καλύτερο Μοντέλο Διεθνούς Φήμης της χρονιάς 2010». Πέρα από την πετυχημένη καριέρα ως μοντέλο, έχει κάνει και ένα… ελαφρύ πέρασμα από τις ταινίες «Hercules» και «Inside Amy Schumer».

Πάντως, η Ιρίνα σκέφτηκε ότι δεν θα κάτσει να σκάσει και πολύ. Γιατί το κορίτσι αυτό αποφάσισε να πάει για πεντικιούρ και λίγο μασάζ γιατί αρκετά… ταλαιπωρήθηκε.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπράντλεϊ Κούπερ: Από το «Hangover» στις υποψηφιότητες των Όσκαρ- Η αμοιβή των 5 εκατ. για μία ταινία, η συνεργασία με τη Lady Gaga και ο έρωτας με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ

Lady Gaga: Η εκκεντρική «νέα βασίλισσα της ποπ» – Ο βιασμός στα 19, η ινομυαλγία, ο χωρισμός λίγο πριν τον γάμο και οι Χρυσές Σφαίρες

Οι σοφέρ των Gaga Νταιάνα και μεγάλων πρωθυπουργών διηγούνται

Μαντόνα: Το αποτυχημένο comeback της Βασίλισσας της Ποπ στη Eurovision, ο θάνατος που τη σημάδεψε, οι γυμνές φωτογραφίες και ο θυελλώδης έρωτας με τον Γκάι Ρίτσι που την έκανε «σκύλα»

Γκλεν Κλόουζ: Η ηθοποιός που μετράει 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ αλλά δεν έχει κερδίσει ούτε ένα – Η αίρεση που ήταν μικρή και τα 3 διαζύγια

Rami Malek: Ο γιος Αιγύπτιων μεταναστών που κέρδισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου

Σχετικά άρθρα