Πέθανε πρώην βουλευτής – Οι τελευταίες στιγμές του πριν καταρρεύσει

Από τη ζωή έφυγε ο πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών, στέλεχος της ΓΣΕΕ, σε ηλικία 69 ετών.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μανώλη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Έθνος», ο γνωστός πολιτικός είχε πάει το πρωί της Παρασκευής (7/6) για μπάνιο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Ήταν μαζί με φίλους του και λίγη ώρα μετά ένιωσε αδιαθεσία. Για αυτό και θέλησε να φύγει με το αυτοκίνητό του. Όμως, την ώρα που κατευθυνόταν προς αυτό, κατέρρευσε.

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο

Οι φίλοι του κάλεσαν το ΕΚΑΒ αμέσως, αλλά ήταν ήδη αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιάννη Μανώλη έχει προκαλέσει θλίψη στον πολιτικό κόσμο, ενώ η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη.

Ως βουλευτής της Παράταξής μας, Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση.

Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Ποιος ήταν ο Γιάννης Μανώλης

Ο Γιάννης Μανώλης είχε γεννηθεί στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο και σπούδασε τεχνολόγος – μηχανικός. Από τον γάμο του με την Γεωργία Μανώλη – Κοντογεωργίου απέκτησε μια κόρη και έναν γιο.

Από το 1998 μέχρι και το 2004 ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ. Ήταν όμως, χρονιά που αποφάσισε να πολιτευτεί στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία και εκλέχτηκε.

Το 2012, αποχώρησε από την εν λόγω παράταξη όπου διετέλεσε και επικεφαλής της γραμματείας Συνδικαλιστικού του κόμματος. Για λίγους μήνες συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από όπου επίσης αποχώρησε.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το μικρότερο μωρό του κόσμου: Πατέρας είχε 60 λεπτά με την κόρη του, προτού πεθάνει

Τραγωδία στον… αέρα: Κατάπιε 246 σακουλάκια με κοκαΐνη και πέθανε!

Ανδρέας Λοβέρδος ο καθηγητής, ο πολιτικός και… η υπόθεση Novartis

Νίκος Γεωργιάδης: Ο πρώην βουλευτής που καταδικάστηκε για υπόθεση παιδεραστίας – Πώς έγιναν οι αποκαλύψεις και η δικαστική πλάνη που επικαλείται(video)

Σε τροχαίο ενεπλάκη η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου

Σχετικά άρθρα