«Κουμπάρος» σε υπέρλαμπρο ζευγάρι της σόουμπιζ ο Ερντογάν

Με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως μάρτυρα, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Γερμανίας Μεσούτ Οζίλ τέλεσε τον γάμο του.

Ο γνωστός αθλητής παντρεύτηκε την Παρασκευή (7/6) στην Κωνσταντινούπολη με την πρώην Μις Τουρκία και νυν ηθοποιό Αμινέ Γκιουλσέ.

Χαμογελαστός ο Ερντογάν μαζί με τη σύζυγό του

Η αυτοκινητοπομπή του Τούρκου προέδρου έφτασε αργά το απόγευμα στο πολυτελές ξενοδοχείο, στις όχθες του Βοσπόρου, όπου ο σταρ της Άρσεναλ γιόρταζε την ένωσή του με την Γκιουλσέ.

https://www.instagram.com/p/BybEpYsiB9p/

Όπως ανέφεραν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου, λίγο αργότερα, είδαν τον Ερντογάν και τη σύζυγό του, Εμινέ, να στέκουν χαμογελαστοί δίπλα στο ζευγάρι. Ένας αξιωματούχος, ντυμένος στα κόκκινα, τελούσε τον γάμο.

Ο Οζίλ ήθελε τον Ερντογάν

Ο 30χρονος Οζίλ, που είναι Γερμανός υπήκοος, τουρκικής καταγωγής, είχε ανακοινώσει την άνοιξη ότι ζήτησε από τον Ερντογάν να γίνει ο μάρτυράς του.

Ο προσωπάρχης της καγκελαρίας, Χέλγκε Μπράουν, είχε εκφράσει τη «θλίψη του για την απόφαση αυτή».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Παντρεύτηκαν κρυφά Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Παντρεύτηκαν μυστικά στο Παρίσι Manu Chao και Κλέλια Ρένεση;

Οι Πρώτες Κυρίες που «έκλεψαν» την παράσταση στo G20 – Τα 2 πρώην μοντέλα, η «δασκάλα» του Μακρόν και η «παθιασμένη» με τα σπορ αμάξια

Ερντογάν: Ποιος είναι ο φτωχός κουλουράς που θέλησε να γίνει Σουλτάνος

Εμινέ Ερντογάν: Πίνει τσάι 1.700 ευρώ και ξοδεύει σε αντίκες 44.000 ευρώ – Η πρώτη κυρία της Τουρκίας με τα πολλά πρόσωπα

Μπράντλεϊ Κούπερ – Ιρίνα Σάικ: Ο χωρισμός του λαμπερού ζευγαριού και ο ρόλος της Lady Gaga – Πώς τα «καυτά φιλιά» τους ξύπνησαν… πληγές από το παρελθόν της καλλονής

Εκρέμ Ιμάμογλου: Ο…. Πόντιος από τα Γιαννιτσά που βγήκε δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης και «ταπείνωσε» τον Ερντογάν

Σχετικά άρθρα