Γιώργος Κωνσταντίνου: Η αποκάλυψη για τα χρήματα που κέρδισε

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «MYtv», λίγο πριν ξεκινήσει το θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά», στο Θέατρο Άλσος.

Στον Παναγιώτη Μουλόπουλο, εξομολογήθηκε- μεταξύ άλλων- τη σημαντικότητα του χειροκροτήματος αλλά και τη σχέση του με τα χρήματα…

Είναι σημαντικό το χειροκρότημα του κόσμου;

«Το χειροκρότημα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ, όσο η αγάπη του κόσμου. Και αυτή την έχω κερδίσει πάρα πολύ σε όλη τη χώρα. Ίσως για το ήθος που είχα, που δεν μπλέχτηκα σε διάφορα περιοδικά με την κρυφή μου ζωή κ.ο.κ. Απέκλεισα τα προσωπικά μου δεδομένα από όλα τα έντυπα, τις εκπομπές, τις συνεντεύξεις».

Και συμπλήρωσε: «Από εκεί και πέρα, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω και όσο καλύτερα μπορούσα. Με βλέπουν στον δρόμο και με αγκαλιάζουν. Είναι, ίσως, το μόνο κέρδος της ζωής μου. Ούτε τα λεφτά μετράνε ούτε τίποτα».

Έβγαλε χρήματα ως ηθοποιός;

Όσο για τον αν έχει βγάλει χρήματα από αυτή τη δουλειά, σχολίασε το εξής: «Δεν μπορείς να βγάλεις χρήματα. Την περίοδο που βγάζεις χρήματα, δεν έχεις μυαλό. Και όταν βάλεις μυαλό δεν σου έρχονται χρήματα».

«Η αλήθεια είναι ότι έβγαλα χρήματα, τα οποία όμως έφυγαν. Μην ξεχνάς ότι 60 χρόνια είναι αυτά. Έπειτα από μία εποχή δεν αμειβόμαστε όπως παλιά, γιατί αυξήθηκαν οι ανάγκες, τα χρέη, μπήκαν οι εφορίες. Φυσικό δεν είναι;».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ηθοποιός του «Τατουάζ»… κολάζει ποζάροντας με το μαγιό στην πισίνα (ΦΩΤΟ)

Έφυγε η… θρυλική ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντόρις Ντέι

«Τα Φιλαράκια»: Επιστρέφει η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά;

Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος

Ξανά single ο κούκλος ηθοποιός: Ο χωρισμός μετά από χρόνια σχέσης

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η σέξι ηθοποιός του Χόλιγουντ που κατάφερε να ξεφύγει από τη φτώχεια και ντύνεται νυφούλα ξανά – Η λατρεία για την κόρη της και το… αίτημα για να συνεργαστεί με τον Ντόναλντ Τραμπ

Σχετικά άρθρα