Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του Άρτσι

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η νέα μαμά Μέγκαν Μαρκλ, μετά τη γέννηση του Άρτσι. Αφορμή στάθηκε ο εορτασμός των 93ων γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ.

Λόγω αυτού του χαρμόσυνου γεγονότος, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι συνόδευσε αρκετά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκινγχαμ.

https://www.instagram.com/p/BycfATln–8/

Χαμογελαστή και ντυμένη στα μπλε

Χαμογελαστή και ντυμένη στα μπλε μαρίν με ασορτί καπέλο, η δούκισσα του Σάσεξ μετακινήθηκε με άμαξα μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ, στο κέντρο του Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/BycnpwVHG2y/

Όλοι μαζί έδωσαν το παρών στην τελετή «Trooping the colour», όπως ονομάζεται ο χαιρετισμός στη σημαία. Η Μέγκαν στη συνέχεια συνόδευσε τη βασίλισσα και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, για να παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση.

https://www.instagram.com/p/Bye1hI6HK_f/

Δεν… έτυχε να συναντηθεί με τον Τραμπ

Να σημειωθεί πως η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός δεν συνάντησε τον συμπατριώτη της, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στη Βρετανία.

https://www.instagram.com/p/ByeviuQIf7m/

Όσο αφορά στον λόγο που η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα γενέθλιά της δύο φορές τον χρόνο, γίνεται ανήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο και κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιείται τον Ιούνιο, σύμφωνα με μια παμπάλαια παράδοση.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Παραιτήθηκε η νταντά του μικρού Άρτσι! Τι έγινε με τη Μέγκαν Μαρκλ;

Μια πάμπλουτη διατροφολόγο ξανα-παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ!

Το φόρεμα της Μελάνια Τραμπ που έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί αρνήθηκε να συναντήσει το ζεύγος Τραμπ;

Πρίγκιπας Χάρι: Ο… κοινός θνητός που τον «τσάκωσε» θαυμάστρια

Σχετικά άρθρα