provlepseis-27-03

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 10/06

Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα αρχίζει με ζέστη και καλό καιρό, έπειτα από ένα πολύ καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο! Πάντως η Δευτέρα χαρακτηρίζεται από δυο φαινόμενα: αντίθεση Ήλιου – Δια και αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα. Πώς θα επηρεάσουν αυτά τα φαινόμενα τη μέρα σου;

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία σου προτείνει να βγεις έξω, να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις με κόσμο, αφού εκεί κρύβεται η χαρά και η ικανοποίηση για σένα, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα «σούπερ» εργαλείο ή αξεσουάρ. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σε καλεί να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου αλλά και στην αποτοξίνωσή σου από τροφές ή συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, σε σχέση με τα εργασιακά σου, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να κοπιάζεις, αφού πολλά πράγματα θα πάνε από μόνα τους προς την σωστή κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία διώχνει τις οικονομικές σκοτούρες σου και η θετική ψυχολογία σου ενδέχεται να σου φέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, ενώ επενδυτικά δεν αποκλείεται να βρεις «φλέβα»! Ωστόσο μην γίνεις «μοναχοφάης», ούτε πλεονέκτης, αφού έχει ο καιρός γυρίσματα. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σε βοηθά να περάσεις όμορφα κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, σε καλεί όμως και να προσφέρεις σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και μην πάει ο νους σου μόνον στα υλικά αλλά σε μια εμψύχωση, που θα κάνει και σένα να νοιώσεις καλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία σου ανοίγει δρόμους και «πόρτες», με μόνη σου… υποχρέωση να υποστηρίξεις με την σειρά σου τις ευκαιρίες που σου δίνονται, είτε μέσα από δικές σου δράσεις, είτε στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα «μαγικό» περιβάλλον. Επιπλέον, αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές τάσεις σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε ποιον/α βάζεις στον χώρο σου, αφού ένα άτομο θα αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου ή να σε εξαπατήσει, ενώ ψάξε και για διαρροές υγρών ή αερίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία συμβάλλει σε μια διακριτή όσο και «τυχερή» πρόοδο στα εργασιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται «να δεις φως» και σε ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα δίνει έναν «ανέμελο» τόνο στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις, κρατώντας ενδεχομένως μικρό καλάθι σε όσα σου υπόσχονται. Επιπλέον βέβαια, σε ωθεί να «ψαχτείς» εσωτερικά ή να επισκεφτείς έναν «ιερό» τόπο, αναζητώντας γαλήνη και ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία σού φέρνει νέες γνωριμίες με «στυλ» αλλά και με πλεονεκτήματα ως προς τις βοήθειες που μπορεί να σου δώσει σε μια σειρά από ζητήματα. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σε φέρνει προ μιας ελπιδοφόρας εξέλιξης ή διαπραγμάτευσης στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πετάξεις τα λεφτά σου στον βρόντο ή κυνηγήσεις μια ουτοπία. Επιπλέον, η διάθεση σου να προσφέρεις για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού ότι δώσεις θα πάει υπέρ κάποιων επιτήδειων, που κατέχουν άριστα την πολιτική της παραπλάνησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία σού φέρνει πολλά… τυχερά, ενώ ευνοεί τόσο την καριέρα σου, όσο και τα οικογενειακά σου ίσως μάλιστα να λάβεις μια σημαντική στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα και η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα στην ροή τους, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το που και πώς θα σε πάει. Επιπλέον, σε βοηθά να εμφανίσεις κάτι όπως σε… βολεύει, για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές. Ωστόσο, αν οι δικές σου προθέσεις είναι αγαθές μπορεί να μην συμβαίνει το ίδιο και με εκείνες των άλλων, ιδιαίτερα κάποιου συνεργάτη σου.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία φέρνει καλές ειδήσεις αλλά και μετακινήσεις ή επαφές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, όπου θα περάσεις «σούπερ»! Παράλληλα βέβαια η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να υιοθετήσεις ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, πολλά μπορεί να «παίζονται στο παρασκήνιο αλλά επειδή, η λογική κρίση σου «κάνει νερά», πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου, που μπορεί να σε προστατέψει από τις κακοτοπιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις με εύκολο τρόπο κάτι που θες πολύ, γι’ αυτό δοκίμασε την τύχη σου. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σου γνωρίζει κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό να θυμάσαι ότι πίσω από τα όμορφα λόγια και τα οράματα μπορεί να κρύβονται συμφέροντα, με συνέπεια η όποια προσφορά σου σε έργο ή σε χρήμα να μην πάει τελικά εκεί που θα έπρεπε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία αυξάνει τον δείκτη της αποδοχής σου, φέρνοντας συνάμα «αβανταδόρικες» προτάσεις κι ευκολίες, «άρπαξε» λοιπόν την ευκαιρία σου! Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, θα «τριφτείς» με άτομα που δεν σου εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους, προτιμώντας να σου δώσουν μια ειδυλλιακή εικόνα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα βγεις χαμένος/η αν δεν κινηθείς με βάση την λογική σου αλλά την διαίσθησή σου, ίσως μάλιστα σου «κατέβει» μια καταπληκτική έμπνευση! Επιπλέον έχεις την δυνατότητα να κρύψεις κάθε τι που θεωρείς ελάττωμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία επιδρά θετικά στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να απαλλαγείς προσωρινά από «ανιαρά» καθήκοντα, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σου! Παράλληλα η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σε καλεί να μάθεις καινούρια πράγματα, κυρίως πολιτιστικού χαρακτήρα αλλά και να «δραπετεύσεις» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν, έτσι χωρίς πρόγραμμα και συγκεκριμένη στόχευση. Και βέβαια μπορείς να… ονειρευτείς! Από την άλλη πλευρά, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα ανυπόστατων φημών, προβαίνοντας τελικά σε ενέργειες που είναι άτοπες ή σε εκθέτουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία σού προσφέρει περισσότερες όμορφες στιγμές κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά θα χαρείς από μια επιτυχία τους. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το οικονομικό μέλλον σου, ωστόσο, δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν σου φαίνονται πολύ ιδανικά για να είναι αληθινά! Επιπλέον, επειδή τα λάθη ή οι αφηρημάδες είναι στο πρόγραμμα, όχι όμως απαραίτητα για… κακό, χαλάρωσε και «πέτα» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα, αφήνοντας το σύμπαν να σε καθοδηγήσει.

ΙΧΘΥΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Δία σού προσφέρει όλες εκείνες τις βοήθειες ή εγγυήσεις που ζητάς από την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να υπάρξει και μια ευχάριστη εξέλιξη στην καριέρα σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να εμπλουτίσεις ή να ανανεώσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα βάζει τους «άλλους» στην ζωή σου αντί ωστόσο να σε βοηθούν φαίνεται να σε… μπερδεύουν χειρότερα! Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν αβλεψίες στην καθημερινότητά σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να φτάσεις κατά… λάθος σε μια επιτυχία ή να εμπνευστείς από κάποιον/α σε υπερθετικό βαθμό.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τρία πράγματα που κάνουν τα ζώδια να περνούν ωραία!

Τι να μην περιμένεις από τους άλλους, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Σε ποιο ζώδιο ανήκει ο άντρας των ονείρων σου!

 

 

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X