Το στιλ της Δευτέρας

Αρχή της εβδομάδας σήμερα και θα πρέπει σίγουρα να ξεκινήσετε τη μέρα σας με στιλ τόσο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας όσο και για να σας φτιάξει η διάθεση! Καθώς το ωραίο στιλ σίγουρα σας «ανεβάζει» και ψυχολογικά!

Αν ακόμα αναρωτιέστε τι να φορέσετε στην απογευματινή σας εμφάνιση, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή σε κάποια πιο… ανάλαφρη αλλά και συνάμα πιο προσωπική συνάντηση, μπορείτε να πάρετε ιδέες από τις προτάσεις που συγκεντρώσαμε για σας!

Μονοχρωματικό στιλ

Μη φοβηθείτε τη μονοχρωμία! Τολμήστε να φορέσετε το αγαπημένο σας χρώμα από πάνω έως κάτω τόσο σε μια πιο χαλαρή συνάντηση όσο και σε κάτι πιο επίσημο! Βάλτε στο στιλ σας την προσωπική σας… χρωματική σφραγίδα και… δεν θα το μετανιώσετε!

 

Ντένιμ!

Είναι πολύ όμορφο να φορέσετε τζιν… παντού! Ιδανικά βάλτε ένα πουκάμισο και μια φούστα, για ένα ανάλαφρο καθημερινό στιλ! Πώς θα αναδείξετε τέλεια το ντένιμ; Με αξεσουάρ σε έντονο χρώμα, πχ κόκκινο!

Σατέν

Το σατέν είναι της μόδας και φοριέται πλέον από το πρωί μέχρι το βράδυ! Για να το… ελαφρύνετε σε μια πρωινή ή απογευματινή έξοδο συνδυάστε το με φλατ σανδάλια!

Μίντι φούστα

Ένα από τα πιο θηλυκά και σικάτα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας: η μίντι φούστα! Για να δείχνετε ακόμα πιο σικάτη φορέστε τη με ψηλές εσπαντρίγιες και ένα ωραίο T-shirt!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η μίντι φούστα, που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα!

Πώς να φορέσεις τη σατέν φούστα!

Βγάλε το άσπρο ντένιμ παντελόνι σου από την ντουλάπα!

 

 

Σχετικά άρθρα