Κρις Πρατ: Παντρεύτηκε την καλλονή κόρη του Σβαρτζενέγκερ

Ο Κρις Πρατ παντρεύτηκε την καλλονή κόρη του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Κάθριν. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και το… γιόρτασε στα Instagram τους.

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας. Είμαστε πλέον σύζυγοι. Και στο πλάι μας είναι ο Θεός, οι οικογένειες και όλοι όσοι αγαπάμε. Νιώθουμε τόσο ευλογημένοι που ξεκινάμε αυτό το νέο κεφάλαιο στην κοινή πια ζωή μας», σχολίασε ο κούκλος ηθοποιός στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση της Kρις:

https://www.instagram.com/p/Byf8I_WJzAq/

Ο ένας κοιτά τον άλλο, πιο χαρούμενοι από ποτέ

Κατόπιν της ιδιωτικής γαμήλιας τελετής στο San Ysidro στην Καλιφόρνια, και οι δύο δημοσίευσαν την ίδια φωτογραφία στο Instagram. Ο ένας κοιτά τον άλλο στα μάτια, όσο περπατούν χέρι – χέρι.

Η όμορφη Κάθριν ως νύφη φορά ένα υπέροχο στράπλες φόρεμα με μεγάλη ουρά και βέλο. Τα μαλλιά της, είναι πιασμένα «επιμελώς ατημέλητα» σε ένα χαλαρό κότσο. Από την άλλη, ο Κρις φοράει ένα υπέροχο κοστούμι σε τόνους του navy blue.

Η ανάρτηση της Κάθριν:

https://www.instagram.com/p/Byf8IS0AAwx/

Μάλιστα, ο Πρατ ευχαρίστησε όλους τους φίλους τους, που παρευρέθηκαν στον γάμο τους αλλά και τον ίδιο τον Giorgio Armani για τα «καταπληκτικά κομμάτια, ραμμένα ειδικά για την περίσταση».

Μυστικός… ο γάμος τους!

Μια πηγή ανέφερε στο Entertainment πως το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει τη στιγμή μακριά από δημοσιότητα με στόχο να τη μοιραστεί μόνο με στενούς φίλους και συγγενείς.

Για αυτό τα μίντια γνώριζαν πως θα γίνει ο γάμος μέσα στο καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν είχε μάθει εγκαίρως την ημερομηνία.

Κρις και Κάθριν ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2018 και τον Γενάρη του 2019 ο 39χρονος πρωταγωνιστής μεγάλων blockbusters όπως το Jurassic World, ανακοίνωσε πως αρραβωνιάστηκε με την 29χρονη συγγραφέα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βάνα Μπάρμπα: Η υποψηφιότητα… έκπληξη και η ατάκα όλο νόημα για τον πρωθυπουργό

Βικτώρια Καρύδα: «Λύγισε» 7 μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή 

Άγνωστος κλώτσησε και έριξε κάτω τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλέξης Γεωργούλης: Η φαντασίωσή του με διάσημη ηθοποιό που έγινε… πραγματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχετικά άρθρα