Γάμος Στράτου Τζώρτζογλου: Η εντυπωσιακή νύφη, οι 4 κουμπάροι και ο γιος

Ο Στράτος Τζώρτζογλου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Μαριόλα, το απόγευμα του Σαββάτου (8/6) στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι των Χανίων.

Οι νεόνυμφοι, έφτασαν στο εκκλησάκι όπου θα τελούνταν το μυστήριο συνοδεία οργάνων, έχοντας στο πλευρό τους βρακοφόρους και Κρητικοπούλες. Νωρίτερα φίλοι και φίλες τους είχαν βοηθήσει στο στόλισμα του γαμπρού και της νύφης.

Ιδιαίτερα χαρούμενος ο γιος του

Στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου, βέβαια, ήταν και ο γιος του, Αλκιβιάδης. «Αισθάνομαι πολλή χαρά, πολλή αγάπη, ενθουσιασμό… Άξιζε να βρει μια γυναίκα που του ταιριάζει και πάνε πολύ καλά μαζί… Εύχομαι να είναι πάρα πολλά χρόνια αγαπημένοι…», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος για τη νέα σύζυγο του πατέρα του, δήλωσε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day»: «Ευτυχώς διάλεξε μια κοπέλα που την πάω πάρα πολύ…».

Παραδοσιακός ο γάμος τους

Η Σοφία Μαριόλα επέλεξε νυφικό του Βλάσση Χολέβα, ενώ ο γαμπρός ντύθηκε με την υπογραφή του Νίκου Αποστολόπουλου. Το πανέμορφο και ερωτευμένο ζευγάρι είχε 4 κουμπάρους. Τους πάντρεψαν η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακό γαμοπίλαφο και άφθονα κρητικά εδέσματα. Εξάλλου, ρακή και κρασί έρεαν… άφθονα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κρις Πρατ: Παντρεύτηκε την καλλονή κόρη του Σβαρτσενέγκερ

Βάνα Μπάρμπα: Η υποψηφιότητα… έκπληξη και η ατάκα όλο νόημα για τον πρωθυπουργό

Φουλ ερωτευμένος ο Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του (βίντεο)

Στράτος Τζώρτζογλου: Έκανε πρόταση γάμου στην καλή του στη Γέφυρα του Μπρούκλιν! (βίντεο)

Μετακόμισε με τον 18χρονο γιο του στη Νέα Υόρκη ο Τζώρτζογλου

Σχετικά άρθρα