Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 11/06

Σήμερα ο Ερμής είναι στον Άρη και τον Καρκίνο ενώ η Αφροδίτη στους Διδύμους. Πώς θα επηρεάσουν όλα αυτά το ζώδιό σου και τι λένε τα άστρα για σένα;

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο, ο κόσμος σου μπορεί να χωριστεί σε δύο στρατόπεδα με τους «ξένους» μεν να σε υποστηρίζουν αναφανδόν και με τους… δικούς σου να σε μάχονται ή να σε αμφισβητούν, θεωρώντας ότι θίγονται από τις επιλογές σου! Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτουν τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, αμφότεροι μάλιστα σου εφιστούν την προσοχή σε όσα μπορεί να… πέσουν από ψηλά αλλά και στα ηλεκτρολογικά. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους εξυπηρετεί κάθε βλέψη σου για ταξίδια κι εκδρομές, ενώ είναι πιθανό να λάβεις και μια πολύ ευχάριστη είδηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθούν να μάθεις ακόμη περισσότερα για ένα «ειδικό» αντικείμενο που σε ενδιαφέρει αλλά και να συμπορευτείς με άτομα ή φορείς που μοιράζονται την «τρέλα» σου. Στις μετακινήσεις σου ωστόσο πρόσεξε ότι… πετάει ή κινείται εκτός ελέγχου και μην παίρνεις τίποτε ως δεδομένο, αντίθετα να είσαι προετοιμασμένος/η για το απίθανο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου κι επειδή «τα λεφτά πάνε στα λεφτά», η καλή ψυχολογία σου θα τα «αβγατίσει»! Επιπλέον, είναι πιθανό να σου κάνουν ένα σπουδαίο δώρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει την γοητεία σου, ως «διαβατήριο» για πολλούς προορισμούς και δεν έχεις παρά να κάνεις μια «συνετή» χρήση του πλεονεκτήματός σου. Παράλληλα, ο Ερμής και οΆρης στον Καρκίνο αυξάνουν τις πιθανότητες ενός ξαφνικού κέρδους, αρκεί να ρισκάρεις ή να «κυνηγήσεις» την έκπληξη. Επιπλέον, είναι πιθανό να αγοράσεις ή να σου χαρίσουν κάτι σπάνιο. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν θεωρείς κάτι ως δεδομένο, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, ενώ δεν αποκλείεται να σου «την πέσει» κάποιο «αρπακτικό» ή να πέσεις θύμα άλλων απρόσμενων καταστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής και ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθούν να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες και να ηγηθείς μιας αναθεωρητικής ή «επαναστατικής» προσπάθειας! Στον αντίποδα όμως ενδέχεται να… υποστείς εσύ τις συνέπειες ενός «αντάρτικου», αν επιμείνεις σε ένα συντηρητικό μοντέλο τρόπου ζωής, ενώ κινδυνεύεις και από ρίψεις-πτώσεις αντικειμένων από ψηλά. Επιπλέον θα δυσκολέψουν οι σχέσεις σου με άτομα που τα παίρνεις ως δεδομένα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμουςθα σε βοηθήσει να απολαύσεις περισσότερες στιγμές ξεκούρασης σε συνδυασμό με παροχή υπηρεσιών ευεξίας.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό κύκλο σου, ίσως μάλιστα μέσα στις νέες φιλίες σου να υπάρξει και κάποια με πιο… ενδιαφέρουσα εξέλιξη! Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσουν να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και να αλλάξεις άρδην το κλίμα στην δουλειά σου, ύστερα από μια δική σου αιφνιδιαστική κίνηση. Από την στιγμή ωστόσο που δεν έχεις καμία απολύτως… όρεξη να προβείς σε αλλαγές το πιθανότερο είναι να υποστείς μια «ψυχρολουσία», γι’ αυτό έχε τουλάχιστον «παρά πόδα» τις όποιες εναλλακτικές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σου προσφέρει ποικίλες διευκολύνσεις σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα, με την… γοητεία σου να πρωταγωνιστεί! Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο σε γεμίζουν ενθουσιασμό, που μπορείς όντως να μετουσιώσεις σε έργο μέσα από μια συλλογική δράση με «ρηξικέλευθο» χαρακτήρα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να διακοπεί απότομα μια τρέχουσα φιλία σου, ενώ καλό είναι να μην υιοθετήσεις ακραίες πρακτικές παρασυρμένος/η από κάποιου είδους «τρέλα», ούτε βέβαια να επιτρέψεις ανάλογες συμπεριφορές σε βάρος σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να αλλάξουν τα πάντα σε σχέση με το κοινωνικό ή επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις, ξεπερνώντας ενδοιασμούς, ανασφάλειες και κυρίως την τάση σου να αναζητάς μια «ότι να’ ναι» συμφωνία. Αν όμως δεν «τολμήσεις» είναι πιθανό να βιώσεις ακραίες καταστάσεις προερχόμενες από άλλους. Επιπλέον είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς από «ξένους» αλλά και να σου μπουν απρόσμενα εμπόδια από άτομα που δεν περιμένεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει αρκετά τυχερό στα ταξίδια και τις εξόδους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ σε κάνει παραλήπτη και κάποιων δώρων που «μιλάνε στην καρδιά σου»! Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο τονώνουν τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, είναι μάλιστα πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε αιφνιδιάσει, να σημειώσεις μια αλματώδη πρόοδο στις σπουδές σου ή να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία σε ένα ταξίδι σου. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να προκύψει «από το πουθενά» ένα νομικό ζήτημα ή μια ακραία κατάσταση στην ζωή ενός συγγενή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό στους άλλους με συνέπεια να «τρέξουν» σχέσεις ή συνεργασίες, που μόνον πλεονεκτήματα θα σου προσφέρουν. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο θα σου προσφέρουν την ευκαιρία που αναζητούσες για να αλλάξεις επίπεδο στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει όμως κι εσύ να μην απαρνηθείς καινοφανείς ή πρωτοποριακές πρακτικές, αφού σήμερα κάθε τι το «παράδοξο» μπορεί να δικαιωθεί, σε αντίθεση με τα «αναμενόμενα» ή τις «πάγιες τακτικές», που σήμερα δεν έχουν καμία τύχη. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο ή «προχωρημένο».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής και ο Άρης απέναντί σου σε ωθούν να «πατήσεις πόδι» και να αλλάξεις υπέρ σου το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το «τσαγανό» για να σε ακολουθήσουν σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Για τον ίδιο λόγο βέβαια μπορεί και να διακοπεί μια τρέχουσα συνεργασία σου, από την άλλη πλευρά όμως το σύμπαν θα σου φέρει ένα «δυσπρόσιτο» ή ιδιότροπο άτομο, που θα σε στηρίξει σε ένα εγχείρημά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους διευκολύνει τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια, είτε κανονική είτε «από την σημαία»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει προσωπικές χαρές και επιτυχίες, με την συμπάθεια προς το πρόσωπό σου να μπορεί να «εξαργυρωθεί» με… πολλούς τρόπους! Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθούν να κάνεις ένα επαγγελματικό «άλμα», ίσως μάλιστα να εκσυγχρονίσεις ριζικά τον εξοπλισμό σου. Αν όμως αντίθετα κινηθείς «συντηρητικά» μπορεί να πέσεις εσύ θύμα μιας ανεπιθύμητης ανατροπής ή μιας αναμπουμπούλας στα εργασιακά σου. Επιπλέον, σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου καλό είναι να δράσεις άμεσα, υιοθετώντας αν χρειαστεί μια πειραματική εφαρμογή.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί την εξέλιξη οικογενειακών θεμάτων, ενώ φέρνει ευχάριστες επισκέψεις στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθούν να πάρεις ένα δημιουργικό ρίσκο και να «σπάσεις το απόστημα» στα προσωπικά σου, καλό είναι όμως να ξέρεις ότι έχεις να δώσεις μάχες με αντιπάλους που σε ανταγωνίζονται, γι’ αυτό βάλε σε πρώτο πλάνο όλα εκείνα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τον «σωρό», όσο κι αν αυτό ενοχλήσει κάποιον «δικό σου». Από την άλλη πλευρά βέβαια ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε σοκάρει με τις επιλογές του.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια ζώδια πιστεύουν στον κεραυνοβόλο έρωτα;

Τι ζώδιο είναι η σχέση σου;

Τα 12 ζώδια και η σχέση τους με τη μητέρα τους.

Σχετικά άρθρα