Κάθριν Σβαρτζενέγκερ: Πώς η blogger κόρη του «Εξολοθρευτή» και ανιψιά του Κένεντι κατάφερε να… τυλίξει τον γόη του Χόλιγουντ, Κρις Πρατ, με τη βοήθεια της μαμάς 

Ταιριαστοί και πολύ ευτυχισμένοι είναι η Κάθριν Σβαρτζενέγκερ και ο Κρις Πρατ. Το όμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο σε μια στενή και συναισθηματική τελετή.

Ντυμένοι με ρούχα του Giorgio Armani, το ζευγάρι έβγαλε πολλές φωτογραφίες αλλά επέλεξαν να κάνουν και οι δύο την ίδια ανάρτηση «για την καλύτερη ημέρα της κοινής τους ζωής». Μάλιστα, ο Πρατ ευχαρίστησε τον γνωστό σχεδιαστή για τα «καταπληκτικά κομμάτια, ραμμένα ειδικά για την περίσταση».

https://www.instagram.com/p/Byf8I_WJzAq/

Μυστικό… ότι παντρεύτηκαν

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας. Είμαστε πλέον σύζυγοι. Και στο πλάι μας είναι ο Θεός, οι οικογένειες και όλοι όσοι αγαπάμε. Νιώθουμε τόσο ευλογημένοι που ξεκινάμε αυτό το νέο κεφάλαιο στην κοινή πια ζωή μας», σχολίασε ο κούκλος ηθοποιός στη δημοσίευσή του.

Μια πηγή ανέφερε στο Entertainment πως το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει τη στιγμή μακριά από δημοσιότητα με στόχο να τη μοιραστεί μόνο με στενούς φίλους και συγγενείς. Για αυτό τα μίντια γνώριζαν πως θα γίνει ο γάμος μέσα στο καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν είχε μάθει εγκαίρως την ημερομηνία.

https://www.instagram.com/p/BwN1CkUJrFB/

Καλεσμένη η πελώρια οικογένεια των Κένεντι

Υπάρχει η πεποίθηση πως ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η πελώρια οικογένεια των Κένεντι και ο γιος του Κρις Πρατ, Νικ, με την πρώην σύζυγό του, Αnna Faris. Επίσης, πρέπει να ήταν συνάδερφοι του ηθοποιού από προηγούμενες δουλειές του όπως ο σκηνοθέτης James Gunn και ο ηθοποιός Rob Lowe.

Ευτυχισμένοι πολύ είναι και οι γονείς της Κάθριν, Maria Shriver και Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Σύμφωνα με έμπιστη πηγή του People, «όλη η οικογένεια έβγαλε φωτογραφίες. Ακόμα και η Μαρία και ο Άρνολντ», αν και έχουν χωρίσει. Εικάζεται πως η δεξίωση έγινε στο San Ysidro Ranch, ένα ιδιαίτερα ρομαντικό μέρος για κάτι τέτοιο.

https://www.instagram.com/p/BuxQBwYlC3g/

Δαχτυλίδι αρραβώνων 5 καρατίων!

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του, υψηλού επιπέδου εμφάνιση τον Απρίλιο στην πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: Endgame» όπου πόζαραν στο μοβ χαλί. Αγκαλιασμένοι και πολύ χαμογελαστοί, δεν είχαν κανένα θέμα να ποζάρουν για τους φωτογράφους.

Ο Πρατ είχε αποκαλύψει επίσης, σε ένα Instagram ποστ πριν κάτι μήνες ότι αγόρασαν σπίτι και λίγο αργότερα πως αρραβωνιάστηκαν με τον καλλιτέχνη να της κάνει δώρο ένα φανταχτερό διαμαντένιο δαχτυλίδι 5 καρατίων. Εκτιμάται πως κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 150.000 με 175.000 δολάρια.

https://www.instagram.com/p/BkIWi8hn8WW/

Φήμες ή αλήθεια οι τεταμένες σχέσεις με την πρώην του;

Τον Γενάρη, όταν και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, έβγαιναν για λιγότερο από ένα χρόνο, με πρώτη τους δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Ιούνιο σε ένα πικ νικ. Το διαζύγιο του Πρατ με την επίσης ηθοποιό Anna Faris οριστικοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018, έπειτα από 8 χρόνια γάμου και ένα παιδί.

Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά λατρεύοντας τα κουτσομπολιά με πρώην και νυν είχαν δημιουργήσει πολλά σενάρια για τη σχέση τους και πώς αυτό επιδρούσε στη ζωή του γιου του καλλιτέχνη. Ωστόσο, φαίνεται πως το σχόλιο της Faris σε μια Instagram ανάρτηση έβαλε κάποια πράγματα στη θέση τους σχολιάζοντας το εξής: «Είμαι τόσο χαρούμενη και για τους δύο! Σας αγαπώ τόσο πολύ».

https://www.instagram.com/p/Bsmy0gUFIt7/

Παραδοσιακό αγόρι ο Κρις Πρατ

«Το ότι αρραβωνιαστήκαμε θα το κρατούσαμε για τους εαυτούς μας αλλά εφόσον οι παπαράτσι έχουν κατασκηνώσει σε ένα δρομάκι έξω από το σπίτι μας και καταγράφουν οτιδήποτε και αν κάνουμε, είτε μας αρέσει είτε όχι, πήραμε τα ηνία και σας το ανακοινώσαμε εμείς», είχε δηλώσει ο Κρις.

«Το σίγουρο είναι πως δεν θα ήθελα να έχω μια ζωή χωρίς εσένα» ήταν το σχόλιο της Κάθριν κατόπιν του αρραβώνα τους. Και ο Πρατ φαίνεται πως είναι πολύ παραδοσιακός σε όλη τη διαδικασία αφού ζήτησε την- πλέον- σύζυγό του από τους γονείς της ώστε να τους δώσουν την ευλογία τους.

https://www.instagram.com/p/BrWXLv-lfNV/

Έγινε «προξενιό» από τη μαμά της Κάθριν;

Να σημειωθεί πάντως πως στη γνωριμία των δύο φαίνεται πως έβαλε το… χεράκι της και η μαμά της νεαρής blogger. «Εκείνη τους τα βρήκε», σύμφωνα με το E! News. Οι κοινές εμφανίσεις στην εκκλησία και οι οικογενειακές διακοπές ήταν ό,τι έπρεπε για να ξεκινήσουν τα σχόλια.

Όλοι σχολίασαν πως όσο θάρρος και αν σου δίνει η αγάπη, το να ζητάς από μια δημοσιογράφο αυτού του βεληνεκούς και έναν ηθοποιό που ρίχνει ξύλο στις περισσότερες ταινίες του και είναι και πρώην επαγγελματίας αθλητής σωματοδόμησης, είναι δύσκολο πολύ.

https://www.instagram.com/p/Bjcrj5dnMDY/

Είναι η πρώτη και αγαπημένη κόρη του Σβαρτζενέγκερ

Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι η 29χρονη συγγραφέας και lifestyle blogger είναι η πρώτη κόρη του Άρνολντ και πολλοί κάνουν λόγο πως είναι η αγαπημένη του. Κάθριν και Άρνολντ είναι πολύ δεμένοι και συχνά πυκνά μοιράζονται φωτογραφίες τους στα social media.

Υπόθεση πολλών ήταν πόσο δύσκολο θα ήταν να αποχωριστεί την κόρη του μα και πόσο ευτυχές το να τη βλέπει να είναι χαρούμενη στο πλάι εκείνου που αγαπά. Αδέρφια της είναι η Christina, ο ηθοποιός Patrick, ο Christopher και ο Joseph Baena.

https://www.instagram.com/p/Bka0Nlxnc12/

Γιατί δεν κάλεσε στον γάμο τον αδερφό της;

Πάντως, ο Joseph φαίνεται πως δεν ήταν ένας από τους καλεσμένους του γάμου γιατί παπαράτσι θέλουν να βρισκόταν στο γυμναστήριο την ώρα της τελετής. Και όλο αυτό ενισχύεται από το απλό σχόλιό του στο Instagram «Συγχαρητήρια», με αυτοκόλλητα μια καρδιά και ένα μπουκάλι σαμπάνιας στο πλάι.

Βέβαια, δεν πρόκειται για κίνηση που προκάλεσε σοκ αφού οι σχέσεις του με τα αδέρφια του δεν είναι και οι καλύτερες. Μόλις το 2011 αναγνωρίστηκε ως γιος του Σβαρτζενέγκερ και της Mildred λόγω της παράνομης σχέσης τους όσο ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με τη Shriver.

https://www.instagram.com/p/Bl32kLonHFq/

Όλοι το «ένιωθαν» πως θα παντρευτούν

Μια πηγή στο People φανέρωσε: «Ο Κρις είναι πολύ των τύπων και ήθελε την ευλογία και της Μaria και του Άρνολντ. Ήταν πολύ ευθύς απέναντί τους για τις προθέσεις του. Εξάλλου, όλους αυτούς τους μήνες ενώνεται και περνά χρόνο με όλα τα αδέρφια της Κάθριν. Ήταν ξεκάθαρο πως θα παντρευτούν. Ίσως να το ήξεραν όλοι οι υπόλοιποι νωρίτερα από αυτούς τους δύο»!

Πέρα από τη δική της καριέρα και την κοινή- πλέον- ζωή με τον σταρ του Χόλιγουντ, το οικογενειακό δέντρο και οι ρίζες της είναι αξιοσημείωτα. Από τη μεριά της μητέρας της, η οποία είναι δημοσιογράφος στις ειδήσεις του NBC, συνδέεται με την οικογένεια των Κένεντι.

https://www.instagram.com/p/BmQsjJTnD2q/

Είναι μακρινή ανιψιά του Κένεντι

Η κόρη του Σβαρτζενέγκερ είναι μακρινή ανιψιά του Κένεντι. Η Maria Shriver είναι η κόρη της Eunice Kennedy Shriver, αδερφής των Τζον Φ. Κένεντι, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και Τεντ Κένεντι. Παντρεύτηκε τον Άρνολντ το 1986 και απέκτησαν 4 παιδιά μαζί. Όμως, η ρήξη ήρθε το 2011 όταν και η δημοσιογράφος έκανε αίτηση διαζυγίου εναντίον του με αιτιολογία τις «ασυμβίβαστες διαφορές» τους.

Λίγο αργότερα ξέσπασε και το σκάνδαλο ότι ο γνωστός ηθοποιός είχε δεσμό παράνομο και εξαιτίας αυτής της σχέσης είχε γίνει πατέρας για πέμπτη φορά. Πάντως, παρότι ήταν ένας επεισοδιακός χωρισμός και επηρέασε στην αρχή όλους, η Κάθριν διατηρεί στενή επαφή και με τους δύο. Μπορεί να κάνουν δραστηριότητες από πεζοπορία μέχρι και χορό σε συναυλία της Μπιγιονσέ.

https://www.instagram.com/p/Bmyl_5fHr28/

Είναι τρελά ερωτευμένοι

«Είσαι ο πιο σπουδαίος άνθρωπος που ξέρω. Είμαστε όλοι ευλογημένοι που σε έχουμε στη ζωή μας. Είσαι τέλειος, ευγενικός, αξιαγάπητος άνθρωπος. Είσαι η καλύτερη μαμά και τόσο έξυπνη και κομψή. Όσα επίθετα και αν χρησιμοποιήσω, δεν μπορώ να σε περιγράψω», είχε δηλώσει για τη μητέρα της.

Δίχως να ακολουθεί την καριέρα του πατέρας της, επέλεξε τη συγγραφή. Με πτυχίο στην Επικοινωνία και τη Δημοσιογραφία, είναι πετυχημένη συγγραφέας σε βιβλία όπως «I Just Graduated…Now What» και «Rock What You’ve Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who’s Been There and Back».

https://www.instagram.com/p/BoO3CGihPdC/

Με υψηλό κασέ ο σύζυγος Κρις

Και πρόσφατα στη συλλογή της προσέθεσε και ένα παιδικό έργο υπό τον τίτλο «Maverick and Me». Είναι μια ιδιαίτερα προσωπική ιστορία η οποία αναφέρεται στον σκύλο της, τον Maverick Σβαρτζενέγκερ.

Η όμορφη Κάθριν όμως, έχει συνηθίσει τη λάμψη του Χόλιγουντ και είναι έτοιμη να την αντιμετωπίσει με τον σύζυγό της ο οποίος έχει ένα αρκετά υψηλό κασέ ενώ θεωρείται από τους πιο όμορφους άνδρες της ξένης σόουμπιζ. Είναι ηθοποιός που έκανε την έκπληξη και γνώρισε φήμη κυρίως μέσα από τη Μάρβελ.

https://www.instagram.com/p/BqGasNUlnDL/

Πριν από τον ρόλο του στο «Guardians of the Galaxy», για μια ταινία είχε πάρει μόλις κάτι χιλιάδες ενώ για αυτή την ταινία πήρε 1,5 εκατομμύριο δολάρια! Και πλέον είναι στο βασικό καστ πολλών blockbuster σαν το «Jurassic World». Για αυτό το δίκτυο εκτιμάται στα 40 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Lee Radziwill: Η μικρότερη αδερφή της Τζάκι Ο΄ που λέγεται ότι είχε σχέση με τον Κένεντι- Η αντιζηλία, ο γάμος με τον Πολωνό πρίγκιπα και πώς έχασε τον Ωνάση

Νίκη Γουλανδρή: Αφιέρωσε τη ζωή της στην προστασία του περιβάλλοντος- Το μουσείο που ίδρυσε σε σπίτι εφοπλιστών, η ζωγραφική, η φιλία με την Τζάκι Κένεντι και ο οίκος Hermès

Στα κινηματογραφικά χνάρια του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ο γιος του, Πάτρικ-Το… ταξίδι του «Άρνι» από την Αυστρία στις ΗΠΑ, η σεξουαλική παρενόχληση και ο γάμος με μια Κένεντι

Hubert de Givenchy: “Έφυγε” ο θρύλος της υψηλής ραπτικής που έντυνε την Τζάκι Κένεντι-Ωνάση – Η ίδρυση του οίκου και η «μούσα» του ‘Οντρεϊ Χέπμπορν (video)

Βαρδής Βαρδινογιάννης: Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου- Τα 1,1 δισ. δολάρια, η φιλία με τους Κένεντι και ο γάμος του με τη Μαριάννα

Κρις Πρατ: Παντρεύτηκε την καλλονή κόρη του Σβαρτζενέγκερ

Στη δημοσιότητα σχεδόν όλα τα έγγραφα για τη δολοφονία Κένεντι

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Δήμητρας Ματσούκα σε Τζάκι Κένεντι

Σχετικά άρθρα