Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 12/06

Πώς θα επηρεάσουν οι… πλαντητικές κινήσεις τη μέρα σου σήμερα Τετάρτη 12/06; Προχωρώντας η Σελήνη στον Ζυγό, θα συγκρουστεί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργώντας μας έντονα συναισθήματα. Πιθανόν να μας καταλάβει μια μελαγχολία, απαισιοδοξία ή απογοήτευση, να νιώσουμε ότι προσπαθούμε πολύ, στερούμαστε, πιεζόμαστε, αλλά δεν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, μας καλεί να μην δεχτούμε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις και να βάλουμε βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο, αν χρειαστεί. Καλό θα ήταν, όμως, να μην αφεθούμε να μας καταπιεί η μιζέρια ή η στενοχώρια, αλλά να εστιάσουμε στο ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και υπομονή για να φτάσουμε στην κορυφή του όποιου στόχου μας!

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό διαταράσσει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κάτι που σε μια πρώτη ανάγνωση δρομολογεί μια «μοναχική» πορεία, αφού μέχρι να «τα βρεις» με τους άλλους, το «πουλάκι» θα έχει πετάξει! Το ιδανικό μάλιστα θα ήταν να προκαλέσεις εσύ την… φασαρία κι όχι να περιμένεις να «σου την πέσουν». Εννοείται δε, πως μια τρέχουσα συμφωνία κινδυνεύει να «εξαερωθεί». Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει ευχάριστες γνωριμίες, όπως επίσης εξόδους και ταξίδια με θετικό πρόσημο, ενώ είναι πιθανό να αναβαθμίσεις και την εξωτερική σου εμφάνιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια αναταραχή στα εργασιακά σου κι εδώ θα φανεί πόσο καλός/η είσαι στην διαχείριση κρίσεων αλλά και στο να ανταποκρίνεσαι… πάραυτα σε καθήκοντα ή υποχρεώσεις που διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Επιπλέον, μην αγνοήσεις ενοχλήσεις στην υγεία σου και πρόσεξε τι τρως και τι πίνεις για να μην έχεις «τρεχάματα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου, είτε άμεσα με κέρδη και παροχές, είτε έμμεσα, μέσα από μια ρύθμιση ή συμφωνία που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων και θα σου επιτρέψει να πάρεις βαθιές «ανάσες».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε «τσιγκλάει» με εντάσεις. διλήμματα και επιλογές που δεν αποπνέουν καμία απολύτως σιγουριά, με τα «εύκολα» να γίνονται δύσκολα και το αντίθετο. Αν πάλι έχεις μικρά παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους, όσο για τα… μεγαλύτερα, μάλλον θα σε ταλαιπωρήσουν με τα «καπρίτσια» τους! Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις καλά, ενώ μπορεί να κάνεις κι ένα ταξίδι ή να αποκτήσεις ένα όμορφο αξεσουάρ. Επιπλέον αναδεικνύεται ο μεσολαβητικός ρόλος σου και οι ικανότητές σου στην διαπραγμάτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα σου δώσει ωστόσο την ευκαιρία να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που σε απασχολούν, έστω κι αν οι σχέσεις σου διαταραχθούν ή ο χώρος σου αρχίσει να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη! Επιπλέον, η εξέλιξη σε ένα περιουσιακό θέμα μπορεί να σε κάνει έξω φρενών. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει το πλεονέκτημα σε σχέση με μυστικά που… περιμένουν να βγουν στο φως, είτε είναι «πρώτης γραμμής», είτε όχι. Επιπλέον, ένα άτομο που «σε πάει» θα δράσει παρασκηνιακά επ’ ωφελεία σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει εντάσεις στις επαφές και στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα ενός ατυχήματος κι εκείνο τελικά που σε συμφέρει είναι το να δώσεις προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις σου, επιδιώκοντας δύσκολες συνθέσεις. Επιπλέον, θα περάσεις από δύσκολες «εξετάσεις». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους διαμορφώνει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην κοινωνική σου ζωή, ενώ είναι πιθανό να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες, με τις δημόσιες σχέσεις σου να παίρνουν «τα πάνω τους».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό «τραμπαλίζει» τα οικονομικά σου και σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να προβείς σε σημαντικές αγοραπωλησίες, πριν «κατακαθίσει ο κουρνιαχτός»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα θέματα καριέρας κι αν αναζητάς τρόπους για να επεκτείνεις την δράση σου δεν έχεις παρά… να στείλεις το μήνυμα σε όποιον/α έχει τα μέσα για να συνδράμει στο έργο σου. Επιπλέον, γνωριμίες και «κονέ» θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις εύκολα τις υποθέσεις σου, ενώ «παίζει» και η συμμετοχή σου σε μια γιορτή.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», έχοντας μάλιστα καλύτερες πιθανότητες στα θεωρητικά δύσκολα, παρά στα «εύκολα». Σε κάθε περίπτωση πάντως θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις πράγματα μέσα σε ένα ιδιαίτερα ασταθές καθεστώς. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους τονίζει την διάθεση σου τόσο να μάθεις καινούρια πράγματα, όσο και να διαδώσεις-συζητήσεις τα δικά σου σχέδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις για… καλό σκοπό με άτομα που βρίσκονται μακριά σου αλλά και να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό βγάζει στο φως μυστικά και ίντριγκες και παρότι κάποιες από τις αποκαλύψεις δεν θα σου αρέσουν… καθόλου, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά. Πρόσεξε ωστόσο και την υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους αναμοχλεύει υπέρ σου οικονομικά ζητήματα και δεν έχεις παρά να φανείς συνεργάσιμος/η και διαλλακτικός/η, ώστε να εξελιχθούν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης ή να ρυθμίσεις παλαιότερα χρέη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε βάζει σε θέση μάχης, ιδιαίτερα σε σχέση με κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, πρόσεξε όμως αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ακρότητες. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου, με την διακοπή μιας σχέσης να είναι το ίδιο πιθανή με την έλευση ενός νέου προσώπου στην ζωή σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου θέτει τις βάσεις μιας γόνιμης συνεργασίας, ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου κι όχι άμεσα στην δική σου. Επιπλέον η τάση σου να αναζητάς την ευκολία θα… ανταμειφθεί μέσα από τις παρέες σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό αναδιαμορφώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, πέρα όμως από εκείνα που… επιβάλλεται να γίνουν ώστε να αντιμετωπιστούν επείγουσες καταστάσεις, μην «δένεις» τίποτε, αφού οι ισορροπίες –ιδιαίτερα στις συνεργασίες σου- μπορεί να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ευνοεί σε εργασιακά θέματα, ιδίως μέσα από πληροφορίες και βοήθειες που θα λάβεις από τους άλλους, αν λοιπόν δυσκολεύεσαι σε κάτι, απλά… διάδωσέ το! Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθείς για ζητήματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει στην καθημερινότητά σου έντονες στιγμές, ενώ στις συναλλαγές σου έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις, αν «πατήσεις πόδι», ενώ αντίθετα ακολουθώντας μια «διπλωματική» πολιτική, το πιθανότερο είναι να εξαναγκαστείς σε μεγάλες υποχωρήσεις, χωρίς ουσιαστικό όφελος. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει ένα σοβαρό νομικό ζήτημα αλλά και να «στριμωχτείς» ως εξεταζόμενος/η. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να «ξεσκάσεις» και να γνωρίσεις κόσμο που τελικά θα σου αφήσει πολύ… καλές εντυπώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί έντονα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά αλλά και τις ανάγκες-επιθυμίες σου, σε τέτοιο βαθμό που κάθε προγραμματισμός να καταστεί άτοπος. Επιπλέον, μπορεί να πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων, γι’ αυτό μην ανακατεύεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει μια ευχάριστη κινητικότητα στο σπίτι ή το γραφείο, με τα όποια προβλήματα να υποχωρούν, υπέρ μιας «δροσερής» κοινωνικής ζωής. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα θα βρεις τις «άκρες», που χρειάζεσαι.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν το πιάνουν στα… πράσα;

Game of Thrones: Τι ζώδιο είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας;

Ποια ζώδια προτιμούν τη μοναξιά;

 

 

Σχετικά άρθρα