Πώς η Δανάη Παππά κατάφερε να βρει δουλειά μέσω… Instagram;

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα» ήταν η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ, Δανάη Παππά.

Με ανανεωμένο look στα μαλλιά, η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής και μίλησε για όλα. Αν και στην αρχή ασχολήθηκαν με την αλλαγή που τόλμησε να κάνει η Δανάη, στη συνέχεια «έπιασα» άλλα θέματα όπως τα επαγγελματικά της και οι ερωτικές της σχέσεις.

Ανυπομονεί να ξεκουραστεί

Η ίδια αποκάλυψε πως ο Ανδρέας Γεωργίου της έστειλε μήνυμα για να περάσει οντισιόν για τον ρόλο στο «Τατουάζ». Και μάλιστα, φαίνεται πως στην αρχή τη ζόρισε μέχρι να της πει το πολυπόθητο «ναι».

Παρότι ανυπομονεί να ξεκουραστεί και να ζήσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, ήδη έχει κανονίσει ώστε ώστε να παίξει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «8 Λέξεις».

Ήταν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της;

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της, Στέφανο Μιχαήλ.

«Εννοείται, το ξέρω πως υπήρχαν φήμες περί σχέσης με τον Στέφανο Μιχαήλ, με έχουν ρωτήσει πολλές φορές! Όλοι το πίστευαν οπότε θα είναι σαν να έγινε…», εξέφρασε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά.

Δείτε όσα είπε στον Νίκο Μουτσινά:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δημοφιλής 68χρονος ηθοποιός θα σύστηνε τη Σελίνα Γκόμεζ στη μητέρα του αν… ζούσε!

Τζένη Λάττου: Η άγνωστη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη

O Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του

Βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έπεσε θύμα βιασμού σε ραντεβού

Πάνος Καλλίτσης: Ανατριχιαστική η περιγραφή για τη δολοφονική επίθεση

Σχετικά άρθρα