Ο χλιδάτες διακοπές των Ομπάμα σε βίλα 55.000 ευρώ στη Νότια Γαλλία!

Ο Μπαράκ Ομπάμα με την οικογένειά του έφθασαν την Παρασκευή το βράδυ στο αεροδρόμιο της Αβινιόν για διακοπές μιας εβδομάδας στη νότια Γαλλία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, η σύζυγός του Μισέλ και οι δύο κόρες τους Σάσα και Μάλια κατευθύνθηκαν προς την Βιλνέβ λεζ Αβινιόν, πόλη που αντικρίζει την πόλη της Αβινιόν, από την άλλη όχθη του Ροδανού ποταμού.
Στο νησί Μπαρθελά

Δεν δόθηκε επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με την κατοικία του τέως προέδρου των ΗΠΑ και της οικογενείας του.

Στο νησί Μπαρθελά

Ωστόσο, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο και συγκεκριμένα την εφημερίδα Midi Libre, η οικογένεια Ομπάμα θα περάσει την εβδομάδα στο νησί Μπαρθελά, που περιβάλλεται από τις όχθες του ποταμού.

55.000 ευρώ την εβδομάδα!

Θα μείνουν στο Μα ντε Πουαριέ, αρχοντικό του 18ου αιώνα που ανήκει σε αμερικανική οικογένεια. Η συνολική τιμή ενοικίασης για μια εβδομάδα, σύμφωνα με τον ιστότοπο ενοικιάσεων: 55.000 ευρώ.

Η ομάδα των σωματοφυλάκων

Οι φήμες είχαν οργιάσει την περασμένη εβδομάδα, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι ο πρώην αρχηγός του αμερικανικού κράτους και η οικογένειά του θα διαμείνουν σε κατοικία στο μεγαλοπρεπές κτήμα του γάλλου πρώην οδηγού της Formula 1 Ζαν Αλεζί, σε ορεινή περιοχή του Βιλνέβ.

Μηχανισμός ασφαλείας στήθηκε από τις Αρχές του νομού Γκαρντ γύρω από τον τόπο διαμονής της οικογένειας Ομπάμα.

Ωστόσο, η ομάδα σωματοφυλάκων του τέως ενοίκου του Λευκού Οίκου είναι αυτή που θα προστατεύει τον ίδιο και την οικογένειά του καθ’ όλη τη διάρκεια των περιηγήσεών τους.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στο Παρίσι η Μισέλ Ομπάμα – Το μήνυμά της για τη Notre Dame

Μισέλ Ομπάμα: Best seller η αυτοβιογραφία της πρώην Πρώτης Κυρίας – Ο άρρωστος πατέρας, η γνωριμία με τον Ομπάμα και η κόντρα με τον Τραμπ!

Ποια είναι η σχέση της Μισέλ Ομπάμα με τη μητέρα της;

Άλκης Δαυίδ: Ο Ελληνοκύπριος μεγιστάνας της Coca-Cola συνελήφθη στην Καραϊβική για κάνναβη 1,3 εκατ. δολαρίων – Η γυμνή καμπάνια με τον… Μπαράκ Ομπάμα, η λατρεία για τις Σπέτσες και η πρώην που ερωτεύτηκε φίλη της

 

Σχετικά άρθρα