Καθηγητής «έκλεψε» ομιλία του Άστον Κούτσερ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα!

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της λογοκλοπής είναι ένας διευθυντής Λυκείου του Πάρκεσμπουργκ των ΗΠΑ. Ο εν λόγω διευθυντής, του οποίου το όνομα είναι Kenny DeMoss , κατηγορείται ότι έκλεψε τα λόγια που είχε χρησιμοποιήσει ο Άστον Κούτσερ σε μια παλαιότερη ομιλία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Kenny DeMoss βάσισε την ομιλία του προς τους απόφοιτους της φετινής χρονιάς, στα λόγια που είχε χρησιμοποιήσει ο ηθοποιός το 2013 στην τελετή απονομής των Teen Choice Awards. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι ότι ο διευθυντής χρησιμοποίησε τα λόγια του Kucther, αλλά το γεγονός πως δεν επικαλέστηκε πηγές στην ομιλία του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=u7hKaKrXbHc

Μάλιστα, ο διευθυντής του Λυκείου, μετά από αυτό το ατυχές συμβάν, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα για πέντε μέρες με στέρηση μισθού. Σύμφωνα δε, με την εφημερίδα, «The Parkersburg News and Sentinel» ο Kenny DeMoss κλήθηκε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας και απολογήθηκε επειδή δεν επικαλέστηκε πηγές στην ομιλία του που ήταν σε μεγάλο βαθμό αντιγραφή της ομιλίας του Άστον Κούτσερ.

Τι δήλωσε ο Άστον Κούτσερ;

Την είδηση φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη ο ηθοποιός που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολίασε:   «μίμηση είναι η πιο ειλικρινής μορφή κολακείας» ενώ στη συνέχεια, δήλωσε ότι τόσο τα παιδιά όσο και οι καθηγητές θα πρέπει πάντα να αναφέρουν τις πηγές τους.

Ο δε καθηγητής στην απολογία του δήλωσε: «Δεν πήρα όλες τις ιδέες από τον Άστον. Τη μορφή ναι, οι σκέψεις και οι ιδέες ήταν από την καρδιά μου» είπε.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Άστον Κούτσερ- Μίλα Κούνις: Το… καυτό φιλί τους σε αγώνα hockey

H άγνωστη πλευρά του Άστον Κούτσερ: μάχεται ενεργά ενάντια στην παιδική κακοποίηση

Από ιδρυτής της Apple, στη Lenovo: Ο Αστον Κούτσερ θα σχεδιάζει smartphones

Σχετικά άρθρα