Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18/06

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου για την Τρίτη (18/06) αν θέλεις να έχεις μια εικόνα της σημερινής ημέρας.

Κριός

Η σύνοδος Ερμή – Άρη φέρνει δραστικές μεταβολές και… εισβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου και από αυτήν την άποψη η μέρα σου κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι, με τα επείγοντα περιστατικά να δίνουν τον ρυθμό. Ωστόσο, μπορεί απλά να βρεθείς εσύ σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε αυταρχικές συμπεριφορές. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πιο νοσταλγικό, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσεις και να μάθεις πολλά για το ιστορικό μιας υπόθεσης. Επιπλέον αναμένεται να έρθεις σε επαφή με γνωστούς ή συγγενείς που έχεις να δεις καιρό.

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Άρη εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στα δύσκολα, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν… έρθει η ώρα της! Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου. Παράλληλα η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πιο δοτικό/η, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που… ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες σου, από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να λάβεις κι εσύ βοήθειες από πρόσωπα που σε αγαπούν, με πρώτους και καλύτερους τους οικείους σου!

Δίδυμος

Η σύνοδος Ερμή – Άρη σε ωθεί να αποκτήσεις «εδώ και τώρα» ότι σου λείπει, κάτι βέβαια που μπορεί κυριολεκτικά να σε ξεπενταριάσει! Αν λοιπόν βρεθείς «φορτωμένος/η» με χρήμα, προσπάθησε να φερθείς πιο συνετά. Επιπλέον όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να σου «την πέσουν» άτομα του περιθωρίου, γι’ αυτό να είσαι σε εγρήγορση.. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και ίσως βγουν στην φόρα κάποιες από τις συναισθηματικές αδυναμίες σου, ιδιαίτερα σε σχέση με παρελθοντικές καταστάσεις που δείχνουν… αξεπέραστες!

Καρκίνος

Η σύνοδος Ερμή – Άρη μπορεί να σε κάνει πιο επιτακτικό και πεισματάρη, με συνέπεια να προκαλέσεις αντιδράσεις στους γύρω σου. Προσπάθησε λοιπόν να γίνεις πιο διαλλακτικός και πριν νοιώσεις την οργή μέσα σου να φουντώνει, ασχολήσου με εντατικές εργασίες ή κάνε γυμναστική για να… ξεθυμάνεις! Μάλιστα, με την φούρια που έχεις, μπορείς να διεκπεραιώσεις κι ένα έργο «βουνό», μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει καταφύγιο σε μια ζεστή όσο και… κρυφή αγκαλιά, ενώ σε ζητήματα υγείας και διατροφής αποκτούν προτεραιότητα οι παραδοσιακές συνταγές.

Λέων

Η σύνοδος Ερμή – Άρη σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, ξεκινώντας βέβαια από τις δουλειές σου αλλά συμπεριλαμβάνοντας και τα προσωπικά σου, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων προερχόμενων μάλιστα από πρόσωπο «υπεράνω πάσης υποψίας»! Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε βάλει σε μπελάδες. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε παλιούς φίλους ή φίλες, θυμίζοντας όμορφες στιγμές του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κάποιο χόμπι ή ενδιαφέρον σου.

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή – Άρη σου φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα σε πρώτη φάση σε «εξιτάρουν», στην πορεία ωστόσο θα υπάρξουν ανακολουθίες, που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και εντάσεις που θα σε πληγώσουν. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να επανεξετάσεις μια επαγγελματική προοπτική σου, αφού τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει και οι περιορισμοί του «χθες» δεν ισχύουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να αντλήσεις στοιχεία από αυτήν.

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή – Άρη φέρνει… νεύρα και μια συνολική αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός ατόμου του περιβάλλοντός σου, είτε εξ αιτίας μιας μετακίνησης ή μεταβολής, που θα εξελιχθεί επεισοδιακά. Κι εδώ το πρόβλημα είναι πως η «συνήθης» διπλωματική σου προσέγγιση δεν θα… πιάσει τόπο, οπότε μάλλον πρέπει κι εσύ να «πατήσεις πόδι», για να μην αναγκαστείς να «συρθείς» από τα «θέλω» των άλλων. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, ενώ ίσως ακούσεις ή διαβάσεις κάτι που θα σε συγκινήσει.

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή – Άρη επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, αν ωστόσο δεν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν, τότε οι επαφές και οι μετακινήσεις σου μπορεί να εξελιχθούν σε μια μάλλον άσκοπη περιπέτεια και σε διαξιφισμούς, ενώ «παίζει» και το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα έχεις την ευκαιρία να αποθηκεύσεις τρόφιμα και άλλα είδη, αποκτώντας μια αίσθηση πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναδείς το τι μπορεί να γίνει με παλιά χρέη ή με μια επενδυτική προοπτική που «κόλλησε» στο παρελθόν.

Τοξότης

Με την σύνοδο Ερμή – Άρη οφείλεις να διαχειριστείς πιο ισορροπημένα τα οικονομικά σου και κυρίως να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου «μανία», που σήμερα είναι εύκολο να λάβει υπερβολικές διαστάσεις. Επιπλέον, έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά». Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου διεγείρει την ανάγκη σου για μια αγκαλιά, την οποία σίγουρα θα βρεις, αποκομίζοντας μια πολύ «αγαπησιάρικη» αίσθηση. Κι αν στο παρόν σου… δεν υπάρχουν υποψήφιοι, τότε το παρελθόν θα δώσει την λύση, φέρνοντας στο διάβα σου ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή – Άρη απέναντί σου εντείνει τις δράσεις σου, σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να βάλεις στο πλάνο σου και τους… άλλους, αφού χωρίς αυτούς δεν γίνεται «χωριό», έστω κι αν τελικά γίνετε «από δυό χωριά χωριάτες»! Σε αυτό βέβαια θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι εγωισμοί, που διαγωνίζονται στο ποιος είναι μεγαλύτερος από τον άλλον. Επειδή όμως όλα είναι «μαχητά», δεν αποκλείεται τελικά να βρεθεί ένας κοινός τόπος, έστω και προσωρινά. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους καλείσαι να υιοθετήσεις μια παραδοσιακή θεραπευτική αγωγή.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή – Άρη σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας ο φόρτος εργασίας σου θα αυξηθεί, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Ίσως μάλιστα η επαφή με την φύση να είναι το κατάλληλο «φάρμακο» για τα άγχη και τα τρεξίματα της καθημερινότητας. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα υπάρξουν περισσότερες όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως όμως να κουραστείς τελικά από την ιδιαίτερα «μελό» κατάσταση και να αντιδράσεις μάλλον απότομα ή κυνικά.

Ιχθύς

Η σύνοδος Ερμή – Άρη σε ωθεί να απαιτήσεις «εδώ και τώρα» την εκπλήρωση των θέλω σου και την ικανοποίησή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως όμως αυτό να συμβεί και από την… άλλη πλευρά με την ένταση τελικά να είναι το μόνο σίγουρο! Αν πάλι έχεις παιδιά, μια «ταραχή» θα την περάσεις, ίσως μάλιστα η ανυπακοή τους να τα εκθέσει και σε κινδύνους. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να φτιάξεις μια οικογενειακή ατμόσφαιρα και να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού σε τρόφιμα και εφόδια, ενώ δεν αποκλείεται να εξελιχθεί υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τοξότης: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το ζώδιο αυτό!

Καρκίνος και σχέση: Με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα;

Ζώδια και αλκοόλ: Ποια είναι η σχέση τους με το ποτό;

Ζώδια και χαρακτήρας: Ισχύουν όσα ακούγονται για τους Λέοντες;

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα