Τροχαίο Αταλάντη: Έκκληση για αίμα για τη 15χρονη που ακρωτηριάστηκε

Επείγουσα έκκληση για αίμα υπάρχει για τη 15χρονη Σωτηρία Κατσίφα η οποία ακρωτηριάστηκε κατόπιν του τροχαίου δυστυχήματος στην Αταλάντη, που είχε με τον αδερφό της.

Εξαιτίας αυτού, ο 21χρονος νεαρός έχασε τη ζωή του ενώ η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Δεν μπορούν να συνέλθουν από το φρικτό τροχαίο

Η κοινωνία στη Φθιώτιδα δεν μπορεί να συνέλθει από το φρικτό τροχαίο το μεσημέρι της Κυριακής (16/6) στον επαρχιακό δρόμο από την Αταλάντη προς το Καλαπόδι.

Όπως αναφέρεται, τα δυο αδέρφια έμεναν στην Αθήνα αλλά πήγαν στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Πήγαιναν για να κάνουν μπάνιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το lamiareport, πήγαιναν για να κάνουν το μπάνιο τους, όταν ο 21χρονος Γιώργος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου έξω από την Αταλάντη.

Προς το παρόν η αδερφή του δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί ζωντανή. Από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, έγινε έκκληση να δώσουν αίμα όσοι μπορούν, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, ανεξαρτήτου ομάδας αίματος.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για ώρες

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας έδωσαν μάχη αρκετές ώρες για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 15χρονης που έχασε πάρα πολύ αίμα καθώς είχε ακρωτηριαστεί.

Τα ξημερώματα το κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Όσοι βρέθηκαν στο σημείο περιγράφουν σοκαρίστηκες εικόνες. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου είχε γίνει μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία εγκλωβίστηκαν τα δυο αδέρφια.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σοβαρό τροχαίο για τον γιο πασίγνωστου εφοπλιστή: Κρίσιμες ώρες

Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας, νικητής γνωστού ριάλιτι

Μυτιλήνη: Φρικτό τροχαίο με τρεις νεκρούς – Ανάμεσα τους μια 16χρονη

Πολύνεκρο τροχαίο με μηχανές στη Λέσβο: Τρεις νέοι σκοτώθηκαν

Ένα τροχαίο «καθήλωσε» τον συμμαθητή μας στο κρεβάτι. Πώς να τον στηρίξουμε;

Σχετικά άρθρα