Η Δούκισσα Νομικού με κολλητό μίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού.

Το καλλίγραμμο μοντέλο δημοσίευσε και φωτογραφία της στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Εκεί πόζαρε με ένα κολλητό, κίτρινο, μίνι φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα περιμένοντας το δεύτερο παιδί της.

https://www.instagram.com/p/Byz-696H1eE/

Δηλώνει «ερωτευμένη με τον γιο της»

Στη βραδινή εκπομπή απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας και μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το πώς βίωσε ότι έγινε μαμά, η λήξη της συνεργασίας της με τον ANT1 καθώς και τα νέα επαγγελματικά της σχέδια.

«Είμαι τρελαμένη με την οικογένεια μου, με τον γιο μου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, είναι σε ωραία φάση. Επικοινωνούμε πια, με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, μου δίνει φιλάκια και λιώνω… Είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου», δήλωσε η πανέμορφη παρουσιάστρια, μιλώντας με τον πιο τρυφερό τρόπο για τη μητρότητα και το πρώτο της παιδί.

Η λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

Πριν από μερικές μέρες, με δημοσίευσή της στο προφίλ της στα social media, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1. «Ήταν ένας πολύ όμορφος κύκλος. Για μένα ήταν η οικογένειά μου. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με μεγάλωσαν και τους μεγάλωσα».

«Ζήσαμε υπέροχες στιγμές μαζί. Αμοιβαία εμπιστοσύνη, αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση. Ένας κύκλος που μόλις έκλεισε. Ένας καινούργιος μπορεί να ανοίξει. Μετά από οκτώ χρόνια γάμου ή σχέσης, που χωρίζεις και έχεις ξεχάσει να φλερτάρεις, λες τώρα: Πώς ξαναγίνεται όλο αυτό;», αναρωτήθηκε.

Δείτε βίντεο με όσα αποκάλυψε η ίδια:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δούκισσα Νομικού: Πώς έχει αλλάξει τη ζωή της ο ερχομός του γιου της;

Πώς επιβεβαίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Δούκισσα Νομικού;

Η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον ANT1

Μέγκαν Μαρκλ: Η ατίθαση Δούκισσα με το «ζουμερό» ερωτικό παρελθόν που έκανε τον Χάρι… χαζομπαμπά και βαίνει στα χνάρια της Νταϊάνα

Πολυδάπανη η νέα δούκισσα – Πόσο κόστισε η εγκυμοσύνη της;

Σχετικά άρθρα