Διακοπές: 7 πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτό το καλοκαίρι

Οι διακοπές έχουν ξεκινήσει κι αν ακόμα είσαι στην πόλη πρέπει να βρεις τρόπους να περνάς καλά, ακόμα κι αν έχεις φροντιστήριο ή διάβασμα. Τι μπορείς να κάνεις; Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για να περάσεις υπέροχα αυτό το καλοκαίρι!

Πήγαινε γυμναστήριο

Το γυμναστήριο πέρα του ότι σε βοηθάει να χάσεις τα κιλά των εξετάσεων είναι κι ένας χώρος όπου μπορείς να γνωρίσεις πολύ κόσμο και να φλερτάρεις. Αν βαριέσαι να πας μόνη, πήγαινε με την κολλητή σου ή όλη την παρέα. Θα περνάτε τέλεια! Κάντε και λίγη γυμναστικούλα βέβαια!

Θάλασσα!

Μπορείς να πας με τους γονείς σου τα Σαββατοκύριακα αλλά η ταλαιπωρία δεν παλεύεται! Αφού θα έχετε χρόνο, κανονίστε… εκδρομή στη θάλασσα με την παρέα σας καθημερινή. Πάρτε το Ε22 και όπου σας βγάλει! Το πιο τέλειο; Αν κάποιος φίλος έχει εξοχικό κοντά σε θάλασσα, κανονίστε να του… φορτωθείτε! Θα περάσετε τέλεια!!!

Θερινό σινεμά

Μπορεί να κατεβάζεις ταινίες και σειρές ή να είσαι εθισμένη στο Netflix αλλά σαν τα θερινά σινεμά δεν έχει! Έξω στη φύση, στις πλαστικές καρεκλίτσες, κάτω από το φεγγάρι μπορείς να περάσεις αξέχαστες στιγμές με φίλους! Αν δεν έχεις πάει ποτέ με φίλους, δοκίμασέ το αυτό το καλοκαίρι και δεν θα χάσεις!

Συναυλίες

Ο Ιούνιος κι ο Ιούλιος είναι γεμάτος εκδηλώσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες! Κανονίστε, ανάλογα με τα οικονομικά να πάτε σε κάποιες!

Κάνε πράγματα που σου αρέσουν

Έχεις χρόνο  να σκεφτείς και να ανακαλύψεις τι σε ευχαριστεί να κάνεις. Σου αρέσουν οι βόλτες; Οι κατασκευές; Τα ψώνια; Το… κουτσομπολιό με φίλες; Ανακάλυψε τα πράγματα που σου αρέσει πολύ να κάνεις και βάλτα στο πρόγραμμά σου!

Πρώτες διακοπές με φίλους

Αν είσαι σε αυτήντην ηλικία που έχει έρθει η ώρα για τις πρώτες σου διακοπές τότε να φροντίσεις να πας με την παρέα που εσύ θες για να σου μείνουν αξέχαστες!

Να ερωτευτείς!

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να ερωτευτείς και να το ζήσεις! Προσοχή βέβαια στους έρωτες του καλοκαιριού! Μπορεί να αποβούν εφήμεροι ή και… μοιραίοι!

Νίκη Κοσκινά

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρώτες διακοπές χωρίς τους γονείς σου: 5 tips για να περάσεις τέλεια!

Αποφοίτηση: 5+2 σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου τώρα που τελειώνεις το σχολείο

Οι πρώτες διακοπές μαζί του; 3 χρυσοί κανόνες που θα σας σώσουν

 

Σχετικά άρθρα