Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 20/06

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 20/6, θα πρέπει να αποφύγεις τα λάθη που μπορεί να γίνουν λόγω συναισθηματικής φόρτισης.

Για αυτό ευθύνεται ο Άρης που βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα.

Κριός

Η αντίθεση με τον Πλούτωνα φέρνει κακά μαντάτα για μια σημαντική υπόθεσή σου, ίσως μάλιστα να συνειδητοποιήσεις πως… περίπου σε εκβιάζουν. Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένειά σου υφαίνεται μια συνωμοσία αλλά μην πάρεις θέση, τουλάχιστον μέχρι να διευκρινίσεις το κατά πόσον ο διαφαινόμενος «ένοχος» είναι και ο πραγματικός. Σε κάθε περίπτωση πάντως μια επίσκεψη που θα δεχθείς δεν είναι διόλου αθώα. Κατά τα άλλα με την Σελήνη στον Αιγόκερω καλείσαι να «ξετρυπώσεις» τους «κακούς», που επιχειρούν να σε φέρουν προ τετελεσμένων στην καριέρα σου.

Ταύρος

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα δημιουργεί ένα «κατασκοπευτικό» κλίμα στην καθημερινότητά σου κι είναι πιθανό να σε παρακολουθήσει κάποιος/α με κακό σκοπό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου σκηνικού ή να λάβεις μια άσχημη είδηση. Από την άλλη πλευρά όμως, ασκώντας το ερευνητικό σου δαιμόνιο, θα φτάσεις σε κρυμμένες αλήθειες. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 2ο ηλιακό οίκο σου να «βουτάει» κι αυτός στα βαθιά, τα οικονομικά σου μπορεί να σε βάλουν σε ανησυχία, ιδιαίτερα αν προκύψουν «τριβές» με άτομα ή κυκλώματα του περιθωρίου.

Δίδυμος

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα σου ζητά να μην ρισκάρεις οικονομικά, αφού το «όλα ή τίποτα» μάλλον θα καταλήξει στο… δεύτερο! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα μπεις στον πειρασμό να αλλάξεις ριζικά το status σου, μέσα από «μια συμφωνία με τον διάβολο». Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου, φέρνει υπαρξιακές αναζητήσεις και μάλλον μηδενιστικές τάσεις, με αφορμή ίσως κάποιες εξελίξεις που ευχάριστες δεν τις λες. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να «φύγεις προς τα εμπρός» κι όχι να «κολλήσεις».

Καρκίνος

Με την αντίθεση Άρη – Πλούτωνα καλείσαι να στείλεις «στον αγύριστο» τα πάθη, τις εμμονές σου αλλά και τις όποιες αυτοκαταστροφικές σου τάσεις, δίνοντας έμφαση σε μια νέα αρχή που ανατέλλει στην ζωή σου και έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει. Επιπλέον όμως θα έχεις να αντιμετωπίσεις και «τοξικές» καταστάσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, οπότε το «στοίχημά» σου είναι διπλό. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα και σε οτιδήποτε αφορά την σωματική και ψυχική σου ευεξία, μήπως και προλάβεις την «ζημιά» που πάει να γίνει.

Λέων

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο, αφού φαίνεται πως γίνονται αρκετά πράγματα πίσω από την πλάτη σου, ίσως μάλιστα να σε «θάβουν» εν απουσία σου. Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις, αφού μπορεί να εκτεθείς σε κίνδυνο, ενώ αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, απαιτούνται ριζικές λύσεις. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 11οηλιακό οίκο σου να κάνει… κακές παρέες, η ημέρα δεν προσφέρεται για να ενταχθείς σε μια ομάδα, ενώ μπορεί να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη. Αν βέβαια θες να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α, τότε έχεις το… ελεύθερο!

Παρθένος

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα σε θέλει πιο καχύποπτος/η απέναντι σε «όψιμες» φιλίες και συλλογικές προσπάθειες… αγνώστου προελεύσεως, αφού οι προθέσεις κάποιων υπαγορεύονται από την ζήλεια ή τον φθόνο. Επιπλέον είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά μια τρέχουσα φιλία σου για λόγους «ανωτέρας βίας». Παράλληλα με τον Ήλιο στον 10ο ηλιακό οίκο σου να πηγαίνει για «μεγάλα ψάρια», εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι όλα εξαρτώνται από τις καλές ή όχι διασυνδέσεις σου με κρυφά κέντρα εξουσίας, αφού αυτές θα κρίνουν το αν θα «θριαμβεύσεις» ή θα… καταποντιστείς!

Ζυγός

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα σε καλεί να καταπολεμήσεις το κακό από την ρίζα του κι αν χρειαστεί να «ξεκόψεις» οριστικά από άτομα που σε βλάπτουν ή στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Ίσως μάλιστα να κλείσει οριστικά ένας κύκλος στην καριέρα σου και όχι κάτω από ομαλές συνθήκες αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας νομικής υπόθεσης, όπως κι αν γίνει αυτό, ενώ στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι να αποφύγεις το άγνωστο για να μην μπλέξεις σε περιπέτειες.

Σκορπιός

Με την αντίθεση Άρη – Πλούτωνα ενδέχεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ενώ μπορεί να σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για… καλό σκοπό! Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε γνώσεις και μυστήρια «για λίγους». Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 8οηλιακό οίκο σου να… ειδικεύεται στο «μαύρο χρήμα», ίσως χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που κινούνται στην παρανομία κι εδώ αν δεν έχεις τον τρόπο ή τα μέσα για να αμυνθείς, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να «κόψεις λάσπη»!

Τοξότης

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα φέρνει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δεν δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα. Κι αν το ζητούμενο είναι να κάνεις μια νέα αρχή, σκέψου και το ενδεχόμενο να αφήσεις οριστικά πίσω σου ένα οικονομικό μοντέλο που σε κάνει δέσμιο/α συμφερόντων και μηχανισμών. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 7ο ηλιακό οίκο σου φέρνει καταλυτικές εξελίξεις και στις συνεργασίες σου, είτε διακόπτοντας οριστικά μια από αυτές, είτε ξεκινώντας κάποια, που «θα σε πάει μέχρι τέλους»!

Αιγόκερως

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή, κατ’ αρχάς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως να σημάνει και κάποιες εφ’ όλης της ύλης σημαντικές εξελίξεις, που σταδιακά θα σε κάνουν… άλλον άνθρωπο! Και σίγουρα το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια φάση είναι το να «κολλήσεις» στο παρόν ή το παρελθόν, αρνούμενος/η να πας μπροστά. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 6ο ηλιακό οίκο σου να επιζητά την κάθαρση σε κάθε πεδίο της ζωής σου σε περιμένουν αρκετές «εκκαθαριστικές» εργασίες, κόντρα στην βρωμιά που υπάρχει στην δουλειά σου αλλά και μέσα σου.

Υδροχόος

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα μπορεί να βάλει τέλος σε έναν κύκλο εργασιών, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας «καρφωτής» ή συνωμοσίας και μάλιστα από ένα πρόσωπο που σε εκδικείται. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις την θέση κάποιου/ας που την… έχασε! Επιπλέον, σε θέματα υγείας φαίνεται πως έφτασε η «ώρα μηδέν». Παράλληλα, ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να προνοήσεις για την ασφάλεια ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως κι εσύ να μπλέξεις με άτομα ή κυκλώματα που δεν έχουν και τις πιο αγαθές προθέσεις, γι’ αυτό έχε τον νου σου.

Ιχθύς

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη κι ίσως να έχεις μια «κολασμένη» εμπειρία, ενδέχεται όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν θα σου αρέσει καθόλου, με πιθανή συνέπεια την αναπροσαρμογή ή ακόμη και την διακοπή της σχέσης σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να γίνει ένα «κλικ», που θα απελευθερώσει την δημιουργικότητά σου, έστω κι αν αυτή «χρωματιστεί» αρχικά από «βαριές» υπαρξιακές αναζητήσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τοξότης: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το ζώδιο αυτό!

Καρκίνος και σχέση: Με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα;

Ζώδια και αλκοόλ: Ποια είναι η σχέση τους με το ποτό;

Ζώδια και χαρακτήρας: Ισχύουν όσα ακούγονται για τους Λέοντες;

Σχετικά άρθρα