Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Οργή και ένταση – Η οικογένεια ζητά να μάθει πού είναι θαμμένος

Ένταση επικράτησε στη δικαστική αίθουσα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η μητέρα του Μάριου, συγγενείς και φίλοι με φωτογραφίες του στα χέρια παρακολουθούσαν τη διαδικασία. «Δολοφόνε, στα παιδιά σου θα το βρεις. Στον τάφο θα τα βρεις» ήταν η οργισμένη απάντησή της.

Φωνές και κατάρες στο δικαστήριο

Σύσσωμη η οικογένεια του άτυχου νέου, τόσο η μητέρα όσο και οι λοιποί συγγενείς ξέσπασαν, ζητώντας να μάθουν πού είναι θαμμένο το παιδί. Μάλιστα, ανάμεσα στις φωνές, ήχησε και το όνομα του Δημήτρη Γραικού.

«Περιμένω την απόφαση του σεβαστού δικαστηρίου και στο επόμενο δικαστήριο να καταδικάσει τον ένοχο. Να βρεθούν και οι υπόλοιποι, όσοι εμπλέκονται, μήπως μπορέσουμε και μάθουμε πού βρίσκεται το παιδί μου».

«Θάνατος στους δολοφόνους. Σκότωσαν το παιδί και το έχουν πετάξει. Και τον Γραικό έτσι τον πετάξαν […]. Έτσι έχουν και τον Μάριο. Τα παιδιά τους νεκρά να τα πάρουν και ας πιστεύω στον Θεό».

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος;

Μετά το τέλος των αγορεύσεων ο βασικός κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε τον λόγο. Για μια ακόμη φορά ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου.

Αυτή του η φράση ήταν που προκάλεσε και την έντονη αντίδραση της μητέρας του άτυχου νέου. «Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Και μάλιστα εξαιτίας του συκοφάντη, κινδυνεύει η ζωή μου στις φυλακές. Έχω να μιλήσω με τον γιο μου τρία χρόνια».

Έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του

«Όταν ένας τέτοιος άνθρωπος αποκαλεί έναν δικηγόρο πολιτικής αγωγής ”συκοφάντη”, πάει να πει ότι κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του. Έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του», υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας Παπαγεωργίου, Νίκος Ρουσόπουλος.

«Βλέπει ότι θα εμπλακούν συγγενικά του πρόσωπα σε περαιτέρω διώξεις. Αυτό είναι που τον ζορίζει και για μένα αυτή θα είναι και η λύση της υποθέσεως». Η απόφαση θα βγει στις 26 Ιουνίου.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: «Είναι ζωντανός»!

Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου: «Πείτε πού βρίσκονται τα κόκαλα του παιδιού μου, να πηγαίνω να του μιλάω»…

Σπάραξαν καρδιές στη δίκη για τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Έβαλα τα φίδια και σκότωσαν το παιδί μου» είπε η μητέρα

Το χρονικό της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου – Η κινηματογραφική απαγωγή, ο οικογενειακός “φίλος” και η κηλίδα αίματος που πρόδωσε τους δράστες

Σχετικά άρθρα