Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Τα ουρλιαχτά και οι αντιδράσεις των γειτόνων

Αποτρόπαιο είναι το έγκλημα που συνέβη την Παρασκευή (21/6) στην Αγία Παρασκευή όπου μια γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Οι πληροφορίες στην αρχή ανέφεραν πως πρόκειται για μια 49χρονη. Αργότερα όμως, ειπώθηκε πως η πατροκτόνος είναι 30 ετών και πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, έχοντας νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. Μάλιστα, ένας γείτονας άκουσε τα ουρλιαχτά από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Είναι εκείνος που κάλεσε την αστυνομία, η οποία όταν μπήκε στο σπίτι είδε τη γυναίκα γεμάτη αίματα. Αφού σκότωσε τον 68χρονο πατέρα της, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της.

Νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ

Όσοι μίλησαν στην κάμερα του OPEN, τα είχαν χαμένα. Όπως ανέφεραν, δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια, αλλά ούτε άκουγαν τσακωμούς από το σπίτι.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά σε κατάσταση σοκ.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Δείτε το βίντεο για την υπόθεση:

https://www.youtube.com/watch?v=PdehwXlQ0Rw

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Σκότωσε τον πατέρα της!

Τροχαίο Αταλάντη: Συγκλονίζουν οι γονείς των δυο νεκρών αδερφών

Έγκλημα Γουδή: Καρέ – καρέ η στιγμή που η 68χρονη πετά το πτώμα

Φρικιαστικό έγκλημα: Τον σκότωσε, τον διαμέλισε και τον έβαλε σε κουτιά στο σπίτι!

Θεόφιλος Σεχίδης: Ο «Xάνιμπαλ Λέκτερ» της Θάσου – Το αποτρόπαιο έγκλημα, η ζωή στη φυλακή, η περιουσία των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και το τέλος

Σχετικά άρθρα