Μπράντλεϊ Κούπερ – Lady Gaga: Έτοιμοι να παραδεχτούν τη σχέση τους;

Δημοσίευμα θέλει τον πρόσφατα χωρισμένο Μπράντλεϊ Κούπερ και την εκκεντρική Lady Gaga να είναι έτοιμοι να παραδεχτούν τη σχέση τους.

Οι φήμες πως είναι μαζί με την τραγουδίστρια, μετά τον χωρισμό του γνωστού ηθοποιού από την Ιρίνα Σίακ, όπως αναφέρει το ΟΚ της Αυστραλίας, φουντώνουν διαρκώς.

Κρυφά και τρελά ερωτευμένοι;

Το ότι το μοντέλο και ο ηθοποιός – σκηνοθέτης δεν ήταν κάτι που τάραξε το κοινό τους αφού τα… σύννεφα υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό.

Το πιο πρόσφατο δημοσίευμα τους θέλει κρυφά και τρελά ερωτευμένους, ακριβώς όπως και στην ταινία όπου πρωταγωνίστησαν.

Θα συγκατοικήσουν;

Επίσης, οι φήμες θέλουν το… μυστικό ζευγάρι να συγκατοικεί μετά το δημοσίευμα σχετικά με την πώληση του σπιτιού της στο Μαλιμπού.

Σύμφωνα πάντα με το ΟΚ της Αυστραλίας, οι δυο τους σχεδιάζουν σύντομα να κάνουν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον εμφατικό τρόπο τη σχέση τους.

Μάλιστα, αναφέρεται πως η τραγουδίστρια, η οποία χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της Κριστιάν Καρίνο τον περασμένο χειμώνα, τηλεφωνεί στον ηθοποιό πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Οργισμένη η Lady Gaga σε συναυλία της

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες, η ποπ σταρ έδωσε συναυλία στο Λας Βέγκας και οι θαυμαστές της άρχισαν να τη ρωτούν «πού είναι ο Μπράντλεϊ».

Την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει το «Shallow» και άκουσε να αναρωτιούνται κάτι τέτοιο, η Lady Gaga εκνευρίστηκε και σε έντονο ύφος τους απάντησε το εξής: «Ή θα είστε ευγενικοί ή να πάτε να γ@@@τε».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο χωρισμός που όλοι περίμεναν: Δεν είναι πλέον μαζί ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ

Μπράντλεϊ Κούπερ – Ιρίνα Σάικ: Ο χωρισμός του λαμπερού ζευγαριού και ο ρόλος της Lady Gaga – Πώς τα «καυτά φιλιά» τους ξύπνησαν… πληγές από το παρελθόν της καλλονής

Gaga – Κούπερ: Το… σημάδι από το φιλί στο στόμα που… προδίδει τη σχέση τους;

Εμανουέλ Μακρόν και Έλτον Τζον: Χέρι – χέρι για μια τεράστια «αγκαλιά»

Σον Πεν: Ο νέος «ρόλος» και η καλλονή κόρη του που είναι μοντέλο

Σχετικά άρθρα