Θάνος Μικρούτσικος: «Εγώ κι ο θάνατος είμαστε πυγμάχοι σε ένα ρινγκ»

Όπως είναι γνωστό, ο Θάνος Μικρούτσικος τα τελευταία χρόνια δίνει σκληρή μάχη απέναντι στον καρκίνο αλλά δείχνει δυνατός και έτσι θέλει να είναι μέχρι τέλους…

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μιλώντας με δύναμη ψυχής το πρωί της Κυριακής 23 Ιουνίου, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε πως αν και η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά σοβαρή, την αντιμετωπίζει με αρκετό θάρρος.

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό και θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους» είπε ο Θάνος Μικρούτσικος τονίζοντας: «Είναι μια δύσκολη αρρώστια. Ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο, όχι στην κατάθλιψη», λέει ο Θάνος Μικρούτσικος και συνεχίζει στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή τη ζωή την τελικά τόσο μικρή είμαστε σχοινοβάτες, το στοίχημα είναι να ξανασηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε» δήλωσε αρχικά ενώ στη συνέχεις θυμήθηκε μια φράση του Γούντι Άλεν και παρομοίασε την περίπτωσή του με έναν αγώνα πυγμαχίας.

«Απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα ‘ρθει». «Εγώ κι ο θάνατος είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια είναι 3 μέτρα ψηλός κι εγώ το γνωστό 1 κι 70. Ξέρεις ότι στον 15ο γύρο θα σε ρίξουν κάτω. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία», είπε ο Θάνος Μικρούτσικος.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Θάνος Μικρούτσικος συγκλονίζει: «Δεν τον φοβάμαι τον καρκίνο. Τον πολεμώ»

Θάνος Μικρούτσικος: το πάθος του για τη μουσική και τη ζωή, οι τρεις γάμοι, τα 4 παιδιά του και η άνιση μάχη με τον καρκίνο

 

Σχετικά άρθρα