Μπριζίτ Μακρόν: Είναι γυναίκα «cougar»; – Τι απαντά;

Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, μιλώντας για τις πρώτες ημέρες της σχέσης της με τον Εμανουέλ Μακρόν, τη δύσκολη εφηβεία της, αλλά και γιατί δεν της αρέσει ο όρος «cougar».

Ο πρώτος καιρός της σχέσης της με τον Εμανουέλ Μακρόν

Στη συνέντευξή της  στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL, η Μπριζίτ Μακρόν μίλησε για τον πρώτο καιρό της σχέσης της με το Γάλλο πρόεδρο – ο οποίος τότε ήταν μόλις 17 ετών- και την υποστήριξη των παιδιών της. «Εάν τα παιδιά μου δεν μου επέτρεπαν να είμαι με τον Εμανουέλ, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είμαι πολύ επικεντρωμένη σε αυτά», είπε, αναφερόμενη στα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο, Σεμπαστιάν, Λοράνς και Τιφέν.

«Ο Εμανουέλ ήταν η ζωή μου»

«Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να συνειδητοποιήσω τι συνέβαινε με τον Εμανουέλ, να αποφασίσω να κάνω το μεγάλο βήμα και να γίνω σύζυγός του. Δεν θα άντεχα ούτε στη στιγμή στην σκέψη να καταστρέψω τη ζωή των παιδιών μου, δεν μπορούσα να το κάνω», συμπλήρωσε η Μπριζίτ Μακρόν.

«Φυσικά και τους στενοχώρησα, όπως κάνουν όλοι οι γονείς όταν χωρίζουν», είπε. «Κάποια στιγμή όμως, συνειδητοποίησα ότι ο Εμανουέλ ήταν η ζωή μου. Και το κατάλαβαν κι αυτά. Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά», πρόσθεσε.

Δεν είμαστε ένα ζευγάρι-πρότυπο

Συνεχίζοντας, η Μπριζίτ Μακρόν λέει ότι «κατανοεί όλη την επιφυλακτικότητα» γύρω από τη σχέση της με τον Μακρόν. Μάλιστα έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν. «Δεν είμαστε ένα ζευγάρι – πρότυπο» είπε. «Φυσικά και δεν είμαστε το ιδανικό ζευγάρι. Και μόνο το να είσαι ζευγάρι με κάποιον είναι περίπλοκο, είναι μια καθημερινή μάχη. Όταν έχεις και μεγάλη διαφορά ηλικίας, μπορεί να είναι ακόμη πιο περίπλοκο».

Είναι γυναίκα «cougar»;

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είπε επίσης ότι μισεί την λέξη «cougar» – ειδικά όταν απευθύνονται σε αυτήν με τον όρο αυτό. «Τι σημαίνει αυτή η λέξη; Δεν περιγράφει τίποτα! Πάντα με γοήτευαν οι άνδρες της ηλικίας μου, εκτός από τον Εμανουέλ Μακρόν, αυτός ήταν η εξαίρεση», κατέληξε.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπριζίτ Μακρόν – Μελάνια Τραμπ: ποια κέρδισε στη… μάχη του στιλ;

Η γυναίκα-cougar: Τα… θηράματα που κυνηγάει και η αγαπημένη της στάση

Μπριζίτ Μακρόν: Παίζει… ποδόσφαιρο στο Stade de France (βίντεο)

Μπριζίτ Μακρόν: ξόδεψε 50.000 ευρώ για… πορσελάνες στο Μέγαρο Ηλυσίων!

Εμμανουέλ Μακρόν: Το θέατρο, η πολιτική και ο έρωτας με την καθηγήτριά του!

 

Σχετικά άρθρα