Βλέποντας το χρόνο να περνάει : Φωτογραφίες από τη δύση ως την ανατολή  thumbnail
Ο Fong Qi Wei ξέρει ότι δεν μπορεί να σταματήσει το χρόνο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να αξιοποιήσει περίτεχνα τις εντυπώσεις που αιχμαλωτίζουν το πέρασμά του. Για την τελευταία σειρά του, «Ο χρόνος είναι μια διάσταση" η Σιγκαπούρη είναι η πόλη που εμπνέει τον καλλιτέχνη, καθώς το φως αλλάζει δραματικά από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. Οι εκτυπώσεις κολάζ απεικονίζουν τη σχέση μεταξύ του χρόνου και του φωτός. "Αρχικά επέλεξα σκηνές με ένα συνδυασμό των κτιρίων που αγγίζουν τον ουρανό, και τους δρόμους που ανάβουν το βράδυ, όπως και τα αστικά τοπία».

Βλέποντας το χρόνο να περνάει : Φωτογραφίες από τη δύση ως την ανατολή

Ο Fong Qi Wei ξέρει ότι δεν μπορεί να σταματήσει το χρόνο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να  αξιοποιήσει   περίτεχνα τις εντυπώσεις που αιχμαλωτίζουν το πέρασμά του. Για την τελευταία σειρά του, «Ο χρόνος είναι μια διάσταση" η Σιγκαπούρη είναι η πόλη που εμπνέει τον καλλιτέχνη, καθώς το φως αλλάζει δραματικά από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. Οι  εκτυπώσεις κολάζ  απεικονίζουν τη σχέση μεταξύ του χρόνου και του φωτός. "Αρχικά επέλεξα σκηνές με ένα συνδυασμό των κτιρίων που αγγίζουν τον ουρανό, και τους δρόμους που ανάβουν το βράδυ, όπως και τα αστικά τοπία». 


Magnify Image
Magnify Image
Magnify Image
Magnify Image
Πηγή: www.lifo.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X