Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου

Πώς θα κυλήσει αστρολογικά η μέρα σου; Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα ή ο Ουρανός στον Ταύρο σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου;

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να ψάξεις στο παρελθόν, είτε για προσωπικά σου ζητήματα, είτε για ιστορικά ή παραδοσιακά θέματα. Επιπλέον, σε καλεί να ακολουθήσεις την παράδοση και τα όσα επιθυμεί η οικογένειά σου, αφού από εκεί θα έρθουν και κάποιες βοήθειες. Φαίνεται ωστόσο πως τελικά όσο εύκολο είναι το σε «εκμεταλλευτούν» συναισθηματικά, άλλο τόσο είναι το να αφήσεις χώρο και στα δικά σου «θέλω», αφού ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο ενθαρρύνει τις τάσεις ανεξαρτησίας σου και την διάθεσή σου να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, ξεκίνα λοιπόν από τον χώρο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα δίνει στην καθημερινότητά σου ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με μια «φορτισμένη» συνάντηση. Ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» παλιά γράμματα, φωτογραφίες ή μηνύματα, ενώ στο πρόγραμμα είναι και οι επαφές με συγγενικά πρόσωπα ή παλιούς/ες γνωστούς/ες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τον Ουρανό στον ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την στάση κάποιων, που σε αντιμετωπίζουν ως «πειραματόζωο» ή «βγάζουν την γλώσσα» σε όλα εκείνα που αποτελούν τον πυρήνα των αξιών σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα ενδέχεται να αναβιώσει μια οικονομική προοπτική του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας ψάχνοντας τον χώρο σου. Επιπλέον, μπορεί να ξεκινήσεις μια αποταμίευση ή να «τιγκάρεις» σε προμήθειες για το… καλοκαίρι, ενώ «παίζει» δυνατά και το σενάριο μιας νέας διαπραγμάτευσης με ένα πιστωτικό ίδρυμα! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο φέρνει αποκαλύψεις μυστικών ή κάποιων κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης οικονομικού και εργασιακού ενδιαφέροντος, μην θεωρείς λοιπόν τίποτε ως δεδομένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό και επιρρεπή σε εξαρτήσεις, αυτό όμως δεν πρόκειται να σου στοιχίσει, αντίθετα θα σε κάνει ακόμη πιο συμπαθή στους γύρω σου, με συνέπεια να αναλάβουν προστατευτικό ρόλο απέναντί σου, ίσως μάλιστα να γίνεις κι εσύ σοφότερος/η, μέσα από την επαφή σου με πρεσβυτέρους. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο αναδεικνύει τις πιο ιδιαίτερες τάσεις σου κι είναι πιθανό να αιφνιδιάσεις ή να προκαλέσεις με την συμπεριφορά σου. Επιπλέον, ενδέχεται να ενταχθείς σε μια ομάδα με ιδιαίτερο χαρακτήρα και αντικείμενο.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα ενεργοποιεί τις πιο ευαίσθητες «χορδές» σου, κάτι που ίσως καταστήσει δυσκολότερη μια απόφαση που αφορά στην δουλειά ή τα οικονομικά σου, αφού τελικά δεν θα ξέρεις τι να επιλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και εκείνα που επιβάλλει ο ανθρωπισμός σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο προκαλεί αλλαγές στην ζωή σου και «απαιτεί» να τις υιοθετήσεις! Το σωστό λοιπόν θα ήταν να σεβαστείς μεν όλα όσα υπαγορεύει το «εθιμικό δίκαιο», κρατώντας όμως κι ένα μέρος της αυτονομίας σου και κάνοντας μια «μίξη» του παλαιού με το νέο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να «τριφτείς» με παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν πάλι όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, είναι πολύ πιθανό να «εγκλωβιστείς» σε μνήμες και εξαρτήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο σου φέρνει μια είδηση που θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά, ενώ δεν αποκλείεται ή έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητα τους θα σε εμπνεύσει.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, προσφέροντας ίσως μια επιπλέον διέξοδο σε μια επαγγελματική υπόθεση που έχει «κολλήσει». Επιπλέον, μπορεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πολύ πιο «ζεστό». Από την άλλη πλευρά φαίνεται να μην «ζυγίζεις» σωστά τα συναισθήματά σου, με συνέπεια να παλινδρομείς από «εξαρτημένες» καταστάσεις σε εκείνες όπου η ανεξαρτησία έχει τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο σου συνιστά να κυνηγήσεις την έκπληξη σε οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα καθιστά απόλυτα αναγκαίες τις άμυνες σου απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που φέρουν ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος. Επιπλέον όμως, σε ενθαρρύνει να στραφείς στο παρελθόν, είτε αναζητώντας τα αρχικά αίτια μιας κατάστασης, είτε αναβιώνοντας λύσεις που κάποτε εφαρμόστηκαν με εξαιρετική επιτυχία, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθει στο προσκήνιο ένα νομικό-περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, με τον Ουρανό στον Ταύρο να προσθέτει την δική του «πινελιά» ενδέχεται να εκπλαγείς από μια εξέλιξη που αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε βάζει σε δίλημμα σε μια οικονομική υπόθεση, έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου, το πιθανότερο τελικά όμως είναι να βρεις την «μέση οδό» που συνδυάζει και… αγάπες και παροχές! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να διαφοροποιηθείς από τον «μέσο όρο», επιλέγοντας να κάνεις κάτι «extreme» ή διαφορετικό στα εργασιακά ή τα οικονομικά σου και σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, ενώ ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντας σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Επιπλέον, ενδέχεται να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου ή να συμβουλευτείς κάποιους πρεσβυτέρους για το τι θα πράξεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο βάζει το δικό του λιθαράκι στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τελικά θα χρειαστεί να «παντρέψεις» το παλιό με το καινούριο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Ίσως μάλιστα να ασχοληθείς δημιουργικά με μια παραδοσιακή τέχνη ή με πράγματα που θα βρεις στα συρτάρια και τις αποθήκες σου. Επιπλέον, θα βρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν σου, συζητώντας για δουλειές. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο κι εδώ το ιδανικό θα ήταν να κινηθείς σε μια «ρετρό» γραμμή βάζοντας συνάμα την δική σου ανατρεπτική «σφραγίδα».

ΙΧΘΥΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λάβεις βοήθεια από τους οικείους σου ή να σου επιστραφούν κάποια χρήματα, την πιο… ουσιαστική «δουλειά» όμως την κάνει στα προσωπικά σου, τα οποία θυμίζουν… κλασική ελληνική ταινία! Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο εκφράζει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του, μάλλον όμως θα βρεθείς κι εσύ σε ανάλογη φάση με τις αγκαλιές να επικρατούν. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητα σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί ερωτεύεσαι τα… κακά παιδιά; Το ζώδιό σου το αποκαλύπτει!

Σ’ αγαπάει πραγματικά; Μάθε τι δηλώνει το ζώδιό του για τη σχέση σας!

Καρκίνος και σχέση: Με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα;

 

 

 

Σχετικά άρθρα