Έπαθε έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης! – Πώς είναι τώρα;

Ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς κατέρρευσε στο γύρισμα της εκπομπής «It’s Show Time». Όπως έγινε γνωστό, ο παρουσιαστής του Open TV έπαθε έμφραγμα, πιθανώς λόγω υπερκόπωσης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας περιμένει τις εξετάσεις και ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα του πουν οι γιατροί αν θα βάλει στεντ στην καρδιά του. Σαν να μην έφταναν, όμως, όλα αυτά, ο Νίκος Κοκλώνης διαπίστωσε στο νοσοκομείο, μετά την πτώση που είχε, πως έσπασε τη μύτη του και θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο για να τη διορθώσει.

Πώς το έπαθε;

Το πρωί της Τρίτης (25/6), στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» ο παρουσιαστής μίλησε σε απευθείας σύνδεση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, λέγοντας ότι τον πίεσαν να πάει νοσοκομείο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

«Είμαι σπίτι, έχω τελειώσει τη γυμναστική, περιμένω να ετοιμαστώ να πάω στο στούντιο και ένιωσα μια κράμπα. Σηκώθηκα και βρέθηκα πεσμένος στο πάτωμα και ήταν όλα μαύρα – χτύπησα τη μύτη μου και το πόδι μου – με σήκωσαν κάτι φίλοι που ήταν εκεί, είχα αίματα, δεν ένιωθα τις δυνάμεις μου. Κοιμήθηκα, ξύπνησα, έφαγα και πήγα στο στούντιο. Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, είχα αδρεναλίνη, δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς. Με διέκοψαν κάποια στιγμή και μου είπαν ότι ήμουν με αίματα».

Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει. Πάω στο νοσοκομείο μου είπαν έχει πέσει το ζάχαρό μου, ώσπου να επιστρέψω μου είπαν ότι έχω δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους. Και με έβαλαν εσπευσμένα μέσα. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και θα μείνω σίγουρα κάποιες μέρες, ήταν και θέμα υπερκόπωσης», με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο παρουσιαστής το ισχαιμικό επεισόδιο που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει πόσα ζήτησε η Πάμελα Άντερσον για να εμφανιστεί στην εκπομπή του!

Ν. Κοκλώνης: «Δεν θέλω να έρθει ξανά η στιγμή που δεν θα έχω τίποτα να φάω»

Νίκος Κοκλώνης: Με ποιους celebrities γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Mr Travel (φωτός και βίντεο)

Νίκος Κοκλώνης: Ο Mr Airfast Tickets που από τις Ferrari και τα 40.000 τη βραδιά στον Παντελίδη έφτασε στο λουκέτο

 

 

 

Σχετικά άρθρα