Ερωτικό σκάνδαλο στην οικογένεια Ερντογάν – Με μαυρισμένο μάτι ο γαμπρός του!

Οργιάζουν οι φήμες στην γείτονα χώρα ότι ο γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν μπλέχτηκε σε ερωτικές περιπέτειες Μάλιστα οι πληροφορίες δεν περιορίστηκαν εκεί, αλλά ανέφεραν ότι ο Τούρκος πρόεδρος δεν έμεινε αδρανής, χειροδικώντας κατά του άπιστου γαμπρού του.

Ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ είναι παντρεμένος με την μεγάλη κόρη του Ερντογάν, Εσρά, με την οποία μάλιστα έχουν τρία παιδιά.

Τα τελευταία 24ωρα τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν προβεί σε ένα όργιο φημών ότι η πέτρα του σκανδάλου είναι η Μις Υφήλιος και πρώην Μις Τουρκία, Οζγκιέ Ουλουσόι.

«Καλώ αυτούς που βγάζουν καπνό χωρίς να υπάρχει φωτιά, να εγκαταλείψουν επειγόντως τον λογαριασμό μου» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εντυπωσιακό μοντέλο.

Να σημειωθεί ότι τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ έχει κάνει μία φωτογραφία η οποία απεικονίζει τον «άπιστο» σύζυγο με μαυρισμένο μάτι.

Ο Αλμπαϊράκ δεν έμεινε αμέτοχος στις φήμες και αντέδρασε ανεβάζοντας μία οικογενειακή φωτογραφία από την αποφοίτηση της κόρης του από το δημοτικό, στην οποία έγραψε: «Η οικογένεια απαιτεί αγάπη, πίστη και συμπόνια. Η εικόνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας δίνει πόνο σε εκείνους που δεν το γνωρίζουν αυτό».


Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Ερντογάν προκαλεί: Ο Τσίπρας ας λέει ό,τι θέλει. Εμείς θα κάνουμε γεωτρήσεις»

«Κουμπάρος» σε υπέρλαμπρο ζευγάρι της σόουμπιζ ο Ερντογάν

Εμινέ Ερντογάν: Πίνει τσάι 1.700 ευρώ και ξοδεύει σε αντίκες 44.000 ευρώ – Η πρώτη κυρία της Τουρκίας με τα πολλά πρόσωπα

 

 

Σχετικά άρθρα