Μπέλλα Κυδωνάκη: Ο τραγικός θάνατος του γιου της και τα προφητικά όνειρα

Στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε η γνωστή αστρολόγος, Μπέλλα Κυδωνάκη, καθώς ήταν καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή της «Μετά τα Μεσάνυχτα», το βράδυ της Τετάρτης (26/6).

«To 2012 έχασα τον γιο μου. Από ένα ατύχημα. Τροχαίο. Έγινε καλά, αλλά μετά έφυγε στον ύπνο του γιατί δεν άντεξε η καρδιά του. Το τροχαίο ήταν η αιτία», αποκάλυψε.

Ξαφνικός ο θάνατός του

«Μας είπαν οι γιατροί ότι μερικές φορές ένα τόσο δυνατό ατύχημα μπορεί να φέρει τον ξαφνικό θάνατο. Είχα μια ανησυχία μια διαίσθηση ότι κάτι θα συμβεί στον γιο μου, από μικρός. Αλλά δε μπορούσα να το πιστέψω».

Ήταν ακόμα παιδί, όταν συνειδητοποίησε τη μαγεία των άστρων και πίστεψε πως αυτά μπορούν να της δώσουν απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα.

Τα προφητικά όνειρα

«Ο γιος μου είχε διαισθανθεί ότι θα πεθάνει, είχε πει στους φίλους του να βάλουν άσπρα στην κηδεία του. Τους πρώτους μήνες έλεγα στην Παναγία ότι δεν πρόσεξε το παιδί μου. Με την πιστή άρχισε να φεύγει ο πόνος για τον χαμό του γιου μου.

«Τις τελευταίες μέρες πριν πεθάνει ο γιος μου, ένιωθα τον θάνατο. Εμφανιζόταν στα όνειρα μου και μου έλεγε ότι είναι πολύ καλά. Δεν φοβάμαι το χρόνο που περνάει γιατί πλησιάζει η ώρα που θα συναντήσω το παιδί μου», τόνισε.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

https://www.youtube.com/watch?v=6gaxW6FzHG4

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βίκυ Σταμάτη: Μίλησε για τις «στερήσεις» και τη σύνταξη των 2.400 ευρώ

Κέιτ Μίντλετον: Ο νέος «ρόλος» που δείχνει ότι την εμπιστεύεται η Βασίλισσα

Σχετικά άρθρα