Φρικτός θάνατος 21χρονης κατά τη διάρκεια διαδικτυακού σεξ

Νεκρή είναι μια 21χρονη η οποία πέθανε από ασφυξία που προκάλεσε η ίδια στον εαυτό της, κατά τη διάρκεια διαδικτυακού σεξ.

Πρόκειται για την Hope Barden. Την ημέρα, εργαζόταν με ΑμεΑ και το βράδυ, για να βγάζει περισσότερα χρήματα, προσέφερε συνομιλία και διαδικτυακό σεξ μέσω κάμερας.

Ο «σύντροφός» της άρχισε να της ζητάει ερωτικά σόου

Ο 45χρονος Jerome Dangar την πλησίασε μέσω διαδικτύου και μετά από τρεις μήνες «σχέσης», άρχισε να της ζητάει ερωτικά σόου, πληρώνοντάς τη για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις.

Η τελευταία του επιθυμία ήταν κάποιου είδους ερωτικής ασφυξίας αλλά έπρεπε η ίδια να το προκαλέσει στον εαυτό της. Οι Αρχές υποστηρίζουν πως όσο η κοπέλα πνιγόταν, εκείνος ήταν online και δεν επιχείρησε καν να τους ειδοποιήσει.

Την άφησε να πεθάνει;

Σύμφωνα με το CNN Greece, τον Ιανουάριο του 2019 ο Dangar καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκισης με την κατηγορία της κατοχής ακραίων πορνογραφικών φωτογραφιών. Ωστόσο, όσον αφορά στον θάνατο της Hope, δεν του απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες. Μάλιστα, λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του.

«Σε κάθε σχέση υπάρχει… υποχρέωση να φροντίζει ο ένας τον άλλο. Εάν κάποιος βρίσκεται σε κίνδυνο, ο άλλος έχει την ηθική υποχρέωση να τον βοηθήσει. Στη συγκεκριμένη τραγική περίπτωση, άφησε τη Hope να πεθάνει», τόνισε η μητέρα της σύμφωνα με το New York Post.

Δείτε το βίντεο σχετικά με την υπόθεση:

https://www.youtube.com/watch?v=LKSUtxn-Ywo

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βόλος: Νεκρή 30χρονη στην αυλή της – Οι μώλωπες και το σημείωμα

Θάνατος… μυστήριο – Νεκρή 14χρονη μετά από πάρτι

Νεκρή μητέρα – Καλλιθέα: Άνοιξε η ίδια την πόρτα στον δολοφόνο της;

Παλαιό Φάληρο: Έπιασαν τον αδερφό της νεκρής γυναίκας – Οι φωνές την ώρα της σύλληψης

Σχετικά άρθρα