3+1 ανεπανάληπτα look ομορφιάς από ένα αγαπημένο «it» κορίτσι!

Η Αλέξα Τσανγκ είναι ένα αγαπημένο «it» κορίτσι που μας εντυπωσιάζει πάντα με τα look ομορφιάς της! Ξέρει πώς να ντυθεί, πώς να βαφτεί, πώς να σταθεί σε κάθε περίσταση και να είναι λαμπερή και… ανεπανάληπτη! Είτε κάνει ένα πιο nude μακιγιάζ είτε επιλέξει ένα κόκκινο κραγιόν, είναι πάντα υπέροχη!

Δείτε τα look της και εμπνευστείτε για δικές σας εμφανίσεις!

Nude μακιγιάζ με εντυπωσιακό φόρεμα!

Ένα look που ταιριάζει για βραδινή χαλαρή έξοδο με φίλους ή με τον σύντροφό σου! Για να μιμηθείς το αγαπημένο μας «it» κορίτσι, επίλεξε ένα όμορφο φόρεμα και συνδύασέ το με nude μακιγιάζ! Τόνισε αρκετά τα μάτια με χρυσή ή πορτοκαλί σκιά που είναι και πολύ της μόδας και βάλε ένα διακριτικό κραγιόν στα χείλη!

Instagram/@alexachung

Κόκκινο κραγιόν και έντονα σκουλαρίκια

Οι ειδικοί στο μακιγιάζ λένε ότι αν φορέσεις κόκκινο κραγιόν, τα μάτια σου πρέπει να είναι σε nude αποχρώσεις! Για ένα επίσημο look (για το δικό σου… κόκκινο χαλί!), επίλεξε έντονα σκουλαρίκια!  Και φυσικά ένα μαύρο φόρεμα ταιριάζει υπέροχα με το κόκκινο κραγιόν!

Instagram/@alexachung

Έντονα μάτια

Για μια πιο επίσημη εμφάνιση, πχ γάμο ή βάπτιση, μπορείτε να βάλετε κάτι πολύ όμορφο και να το αναδείξετε τονίζοντας τα μάτια σας! Φροντίστε να κάνετε τη γραμμή στα μάτια  με ένα eyeliner ή ένα μολύβι και συνδυάστε το με σκιές σε ροζ ή πορτοκαλί αποχρώσεις. Για τα χείλη ένα κραγιόν σάπιο μήλο είναι πολύ σικάτο.

Instagram/@alexachung

Φυσικό μακιγιάζ: Καθημερινή εμφάνιση σε nude αποχρώσεις!

Η… πεμπτουσία του nude σε όλο της το μεγαλείο! Για να δείχνουν τα μάτια σας πιο φυσικά, επιλέξτε μια σκιά πιο κοντά στο χρώμα του δέρματος. Για τα χείλη, ένα nude κραγιόν ή ένα απλό lip gloss.

Instagram/@alexachung

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Nude μακιγιάζ: οι top συμβουλές για να το πετύχεις!

Το νέο πιο θηλυκό στιλ της Αλέξα Τσανγκ

Σούπερ σέξι look ομορφιάς, όπως η Μπέλα Χαντίντ!

4+1 look ομορφιάς από ένα τοπ μόντελ

Σχετικά άρθρα