ΑΑΔΕ: Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου – Ποσά… μαμούθ

Την επικαιροποιημένη λίστα με τα ονόματα με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου έδωσε στη δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Πρόκειται για 2 λίστες που περιλαμβάνουν ονόματα φυσικών και νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου ή/ και του ΕΦΚΑ με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ ανεξόφλητη άνω του ενός έτους.

Ποιους αφορά;

Συγκεκριμένα, δημοσιοποιούνται ονόματα φυσικών και νομικών προσώπων με:

  • βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το Δημόσιο ανά φυσικό πρόσωπο που υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από τα πληροφοριακά συστήματα Φορολογίας (TAXIS) και Τελωνείων (ICISnet).
  • βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή από εισφορές κοινωνικής ασφάλισης προς τον Ε.Φ.Κ.Α. ανά φυσικό πρόσωπο που υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από το πληροφοριακό σύστημα (ΟΠΣ/ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.).

Τα ονόματα αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και για να τα δείτε πατήστε εδώ.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Προσοχή! Σε ποιες περιοχές υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς;

Αναδρομικά συνταξιούχων: Πόσα και πώς επιστρέφονται στους δικαιούχους

Πανελλήνιες 2019: Πώς υπολογίζονται τα μόρια

Διπλή τραγωδία στη Λεμεσό: Ο καβγάς πριν το τέλος και τα πτώματα

Σχετικά άρθρα