Στέφανι Γκρίσαμ: Η νέα… έμπιστη του ζεύγους Τραμπ που «σιχαίνεται» την Ιβάνκα

Η ανύπανδρη μητέρα και πιστή του ζεύγους Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ, είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.

Ελάχιστα πρόσωπα διατηρούν τέτοια μακροχρόνια σχέση μαζί του όπως εκείνη. Η Γκρίσαμ εργαζόταν στην Ανατολική Πτέρυγα, στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ μέχρι που ορίστηκε «εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου στη θέση της Σάρα Σάντερς».

Έχει πολύ καλή σχέση και με τη Μελάνια και με τον Τραμπ

«Αρκετοί ήταν εκείνοι που ήθελαν τη δουλειά. Ρώτησα κόσμο και ήταν πολλοί εκείνοι που ήθελαν την Στέφανι. Βρίσκεται εδώ, ξέρει τους πάντες και έχει πολύ καλή σχέση με τα μέσα ενημέρωσης».

Το παραπάνω δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος για την Γκρίσαμ, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα και διευθύντριας επικοινωνίας, μια θέση που ήταν κενή μετά την αποχώρηση τον Μάρτιο του Μπιλ Σάιν.

https://www.instagram.com/p/BzJcgnTBteM/

Το καλοκαίρι του 2015 η Γκρίσαμ, η οποία είναι από την Αριζόνα, εργαζόταν στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ στη διάρκεια της οποίας ανέπτυξε καλή σχέση με τον πρόεδρο.

Ανύπαντρη μητέρα δύο γιων

Όπως σημειώνει η προκάτοχός της, η Σάντερς, «έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του προέδρου όσο και της Πρώτης Κυρίας, κάτι που είναι πολυτέλεια εδώ. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία μαζί τους».

Πριν ανακατευτεί με την εκστρατεία του Τραμπ, η Γκρίσαμ εργαζόταν για διάφορους Ρεπουμπλικανούς της Αριζόνα. Το 2012 είχε εργαστεί για την προεκλογική εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ, του υποψήφιου του Ρεπουμπλικανού κόμματος στις προεδρικές εκλογές εκείνη τη χρονιά.

https://www.instagram.com/p/BzI_nmjAtgE/

«Όταν έχασε, ήμουν συντετριμμένη για έναν μήνα. Σηκώθηκα με το ζόρι από το κρεβάτι», είχε δηλώσει τότε η Γκρίσαμ. Η 42χρονη Γκρίσαμ, ανύπαντρη μητέρα δύο γιων, φημίζεται για τα αιχμηρά της σχόλια που έχουν στόχο εκείνους που πάνε κόντρα τόσο στη Μελάνια όσο και στον Τραμπ.

Γιατί «σιχαίνεται» την Ιβάνκα;

Πάντως, δεν της είχε ξεφύγει και η Ιβάνα Τραμπ, η οποία χαρακτήρισε τον εαυτό της «πρώτη σύζυγο Τραμπ» και ως εκ τούτου «Πρώτη Κυρία», ενώ προωθούσε πέρυσι το βιβλίο της. Η Γκρίσαμ την αποκάλεσε «συμφεροντολόγα που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στόρμι Ντάνιελς: «Το σεξ με τον Τραμπ ήταν τα 90 χειρότερα δευτερόλεπτα της ζωής μου»

Μελάνια Τραμπ: Μαθήματα στιλ στο Λονδίνο με εμφάνιση α λά… Νταϊάνα

Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι «σνομπάρει» τον Ντόναλντ Τραμπ;

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί αρνήθηκε να συναντήσει το ζεύγος Τραμπ;

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η σέξι ηθοποιός του Χόλιγουντ που κατάφερε να ξεφύγει από τη φτώχεια και ντύνεται νυφούλα ξανά – Η λατρεία για την κόρη της και το… αίτημα για να συνεργαστεί με τον Ντόναλντ Τραμπ

Σχετικά άρθρα