Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου

Ο Ιούλιος καταφτάνει ζεστός, με τη Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους και σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου. Πολλά θα δούμε και θα ακούσουμε, με τα κουτσομπολιά, τις φήμες και τις πληροφορίες θα ανταλλάσσονται με χαρακτηριστική ταχύτητα. Εδώ όμως είναι που χρειάζεται να κάνουμε σωστή διάκριση, κρατώντας τις χρήσιες και πετώντας τις άχρηστες. Σε αυτό θα βοηθήσει και η Αφροδίτη που είναι στο ίδιο ζώδιο και κάποια στιγμή θα συναντηθούν.

Σημαντική θα είναι και μια συνάντηση ή γνωριμία που θα κάνουμε, αφού μέσα από εκεί θα προέλθουν υλικά ή ερωτικά οφέλη. Το σίγουρο είναι ότι η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κέφια και αρκετή κίνηση! Καλό Μήνα!

Ας δούμε αναλυτικά όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει για σένα «φουρτούνες» κι είναι πιθανό να «γίνει χαμός» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να κάνεις πολλές δουλειές στον χώρο σου, με μόνο κίνδυνο το να κτυπήσεις, εξ αιτίας της βιασύνης σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις λύσεις σε μικρά καθημερινά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά και να γνωρίσεις αρκετά νέα πρόσωπα. Το τι ακριβώς θα συζητήσεις μαζί τους είναι βέβαια… ζητούμενο και καλό είναι να μην αναλωθείς μόνον στο τι έκανε ο ένας κι ο άλλος.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στους Διδύμους καλείσαι να βρεις μια «καπάτσα» λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα κι ύστερα… βλέπεις, αφού εκείνο που προέχει είναι το να καλυφθούν άμεσα τα τρέχοντα. Παράλληλα βέβαια, φαίνεται πως «παίζουν» παρεξηγήσεις με συγγενείς ή άτομα του περιβάλλοντός σου, που παρεμβαίνουν στην ζωή σου. Επιπλέον, ο Άρης μαζεύοντας τα… μπαγκάζια του στον Καρκίνο σε θέλει πιο προσεκτικό/η στην οδήγηση αλλά και την χρήση αιχμηρών αντικειμένων ή εύφλεκτων υλικών και τελικά είναι προτιμότερο να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον πνευματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, είναι ότι το… καλύτερο θα μπορούσες να ζητήσεις για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου, είτε το ρίξεις στην φιλοσοφία, είτε σε πιο πρακτικά ζητήματα. Επιπλέον, η ημέρα έχει για σένα έναν πλούσιο επικοινωνιακό χαρακτήρα, με αλλεπάλληλες επαφές και μετακινήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να καταναλώσεις ή να διεκδικήσεις περισσότερα αλλά συνάμα σε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Ίσως μάλιστα να προκύψει «θερμό επεισόδιο» με αφορμή ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να ενεργοποιηθείς, ίσως μάλιστα να καταφέρεις πολλά μέσα σε σύντομο χρόνο, αρκεί να μην «φορτσάρεις» σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού το πιθανότερο είναι να κυριευτείς από «πανικό». Παράλληλα με την Σελήνη στους Διδύμους, μπορεί να δημοσιοποιηθούν κάποια «προσωπικά δεδομένα» σου, ίσως όμως και να προβείς εσύ στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου. Επιπλέον όμως δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα σωματικής ή ψυχικής ευεξίας, είναι μάλιστα πιθανό να ταλαιπωρηθείς από πόνους στο στήθος ή το στομάχι σου.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους, μια φιλική συντροφιά μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης αλλά και να σε εμπνεύσει για μια προσπάθεια που θα γίνει από κοινού. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε σχέση με το τι διαμείβεται στα παρασκήνια, αφού μια προσωπική αντιζηλία μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε μεγάλο… μπελά για σένα, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται συγγενικά σου πρόσωπα! Επιπλέον είναι σκόπιμο να μην ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου με κοπιαστικές εργασίες, αφού οι αντοχές σου δεν είναι αξεπέραστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους καλείσαι να «εξαργυρώσεις» τους κόπους σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που σου αξίζει και το μόνο που σου απομένει είναι να δικαιωθείς… εκ νέου ασκώντας αποτελεσματικά τα καθήκοντα σου. Αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να νιώσεις ευτυχής από το αποτέλεσμα, ενώ σε κάθε περίπτωση το όνομα σου θα ακουστεί. Παράλληλα, λίγο πριν φύγει ο Άρης από τον Καρκίνο πριμοδοτεί εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με το πρόσημό τους να είναι άλλοτε θετικό κι άλλοτε όχι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει εντάσεις, δράσεις αλλά και διεκδικήσεις, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να είναι άλλοτε νικηφόρο κι άλλοτε όχι. Σε πρώτη φάση πάντως, φαίνεται να είσαι στα πρόθυρα μιας κατάκτησης, το πρόβλημα όμως είναι το για πόσο θα την διατηρήσεις! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή σχέδια, αφού μπορεί να τύχουν μιας ευρείας ανταπόκρισης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να αναλωθείς σε συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων» αλλά και να μετακινηθείς «άτακτα» και περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, με την Σελήνη στους Διδύμους να προσφέρει «έξυπνες» λύσεις, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά, αρκεί να κάνεις μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς και να μην παρασύρεσαι από φήμες και υποθέσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο… προλαβαίνει ακόμη να φέρει εντάσεις στις σχέσεις σου με γείτονες και συγγενείς, ενώ αν ταξιδέψεις πρόσεξε τόσο τις δικές σου κινήσεις, όσο και των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με νεαρά ως επί το πλείστον άτομα, που σου δίνουν ιδέες και εναλλακτικές, καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, διαφορετικά μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από τις απόψεις τρίτων. Επιπλέον η ημέρα είναι γόνιμη για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου αλλά και για να υπογράψεις μια συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο, σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και αγχωτικό/η σε σχέση με αυτά που έχεις ή… δεν έχεις, πρόσεξε όμως μήπως πας για τα πολλά και χάσεις και τα λίγα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης απέναντί σού βάζει την τελική… υπογραφή του στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο πιθανό είναι να βρεις κάποιον/α νέο/α συνοδοιπόρο, άλλο τόσο είναι και το να «τα τσουγκρίσεις» με έναν δικό σου άνθρωπο, με την ζήλεια και τον εγωισμό να σε «τυφλώνουν». Σε κάθε περίπτωση πάντως το «κακό» θα περάσει σύντομα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ξεκουραστείς, αφήνοντας σε άλλους/ες την πρωτοβουλία, έστω και κάτω από την επίβλεψή σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να αναζητήσεις εργασία ή να στείλεις το βιογραφικό σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους να «τρέφει» την περιέργειά σου σε σχέση με το τι έγινε αλλά και το τι θα… μπορούσε να συμβεί στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, το πρώτο ζητούμενό του είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από εκεί και ύστερα δεν σου μένει παρά να αναζητήσεις κι άλλους τρόπους για να περάσεις καλά, χωρίς να σε δεσμεύει κάτι! Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον Καρκίνο κτυπά το… τελευταίο καμπανάκι για την υγεία σου, ενώ αναμένονται κάποιες επείγουσες εργασίες, που καλό είναι να τις ολοκληρώσεις μεθοδικά, για να μην μείνουν όλα στην μέση.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο, μετακομίζοντας προσωρινά. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις οικιακά είδη αλλά και να υπογράψεις ένα συμβόλαιο για τα περιουσιακά σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη να κάνει τα τελευταία αλλά… καυτά του βήματα στον Καρκίνο μπορεί να προκύψει «θέμα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που είτε δοκιμάζεται συναισθηματικά, είτε κάνει του… κεφαλιού του εκθέτοντας σε κίνδυνο κάποιες ισορροπίες ή ακόμη και την σωματική του ακεραιότητα.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι η κατάλληλη ημερομηνία για να παντρευτώ το 2020;

Το στιλ της Δευτέρας

Τεστ άγχους: Ποιος είναι ο δικός σου τύπος προσωπικότητας;

 

 

 

Σχετικά άρθρα