Τα πιο στιλάτα αξεσουάρ για τις διακοπές σας!

Οι διακοπές πλησιάζουν επιτέλους και πριν από αυτές έρχονται ακόμα πιο σύντομα οι εκπτώσεις! Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να ανανεωθούμε για τις εξορμήσεις μας στα νησιά! Δεν είναι ανάγκη να κάνετε πολλές αγορές! Αρκούν μόλις 4 αξεσουάρ για να είστε στιλάτες σε κάθε σας εμφάνιση!

Τι θα χρειαστείτε; Μα φυσικά μια ψάθινη τσάντα και ένα ψάθινο καπέλο! Και φυσικά δερμάτινα σανδάλια αλλά και στιλάτα σκουλαρίκια σε… καλοκαιρινή διάθεση!

Δείτε παρακάτω τα… must αξεσουάρ αυτού του καλοκαιριού!

Ψάθινη τσάντα!

Η ψάθινη τσάντα είναι πάντα επίκαιρη και το καλοκαίρι σε διακοπές φοριέται σχεδόν όλες τις ώρες! Για το βράδυ μπορείτε να επιλέξετε άλλωστε μια μικρότερη ψάθινη, στρογγυλή κατά προτίμηση!

Τη συγκεκριμένη τσάντα μπορείτε να την αγοράσετε στα Zara

Στιλάτα σκουλαρίκια!

Μπορείτε να φορέσετε πιο extreme σχέδια σε σκουλαρίκια αυτό το διάστημα, ακόμα και στις βραδινές σας εξόδους! Γιατί να μην επιλέξετε για παράδειγμα σκουλαρίκια σε σχήμα μπανάνας;

Gimaguas

Τα σκουλαρίκια θα τα βρείτε εδώ

Ψάθινο καπέλο

Το καπέλο είναι απαραίτητο στις διακοπές! Ειδικά το ψάθινο καπέλο και είναι πιο στιλάτο και συνδυάζεται άψογα με την ψάθινή σας τσάντα και προστατεύει καλύτερα από τον ήλιο!

Loewe

Το καπέλο θα το βρείτε εδώ

Δερμάτινα Σανδάλια

Αξίζει να επενδύσετε σε δερμάτινα σανδάλια που είναι και πιο ανθεκτικά αλλά και πιο σικάτα! Η Ancient Greek Sandals είναι μια αξιόλογη προσπάθεια Ελλήνων που δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό!

Ancient Greek Sandals

Τα σανδάλια θα τα βρείτε εδώ

 

 

Σχετικά άρθρα