Η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα έπαιζε στον «Σωματοφύλακα» αλλά δεν πρόλαβε…

Ο Κέβιν Κόστνερ μιλώντας στο PeopleTV’s Couch Surfing επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφορούσε χρόνια και σύμφωνα με την οποία η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα (Diana) σκεφτόταν σοβαρά να πρωταγωνιστήσει στο sequel του «The Bodyguard», της γνωστής ταινίας με τη Γουίτνεϊ Χιούστον.

Όπως δήλωσε, τόσο ο ίδιος όσο και η Νταϊάνα και η ομάδα παραγωγής είχαν ενθουσιαστεί με το πρότζεκτ. «Στο στούντιο άρεσε πολύ η ιδέα του Bodyguard 2». Με βάση το σενάριο ο σωματοφύλακας Φρανκ Φάρμερ θα προστάτευσε τη Νταϊάνα, που θα έπαιζε τον εαυτό της, από τους stalkers και τους paparazzi, πριν η σχέση τους γίνει ρομαντική.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι το άτομο πίσω από την ιδέα της συμμετοχής της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στην ταινία ήταν η Σάρα Φέργκιουσον (Sarah Ferguson), πρώην νύφη της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής της κάντρι δήλωσε ότι οι συνομιλίες ξεκίνησαν από τη Σάρα Φέργκιουσον: «Η Sarah ήταν πολύ σημαντική. Πάντα τη σέβομαι γιατί εκείνη κανόνισε τη συνομιλία μου με τη Νταϊάνα. Ποτέ δεν σκέφτηκε να το κάνει η ίδια επειδή ήταν και εκείνη πριγκίπισσα. Ήταν πολύ υποστηρικτική».

Ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι εκείνος και η Πριγκίπισσα είχαν συζητήσει για την ταινία και κυρίως για τις ερωτικές σκηνές που θα είχαν μαζί. «Θυμάμαι πόσο γλυκιά ήταν στο τηλέφωνο που με ρωτούσε: Θα έχουμε σκηνή που θα φιλιόμαστε; Με είχε ρωτήσει με σεβασμό. Είχε μια νευρικότητα, γιατί η ζωή της ήταν ακόμα ελεγχόμενη. Εγώ από την πλευρά μου της απάντησα ότι φυσικά θα έχει τέτοιες σκηνές, αλλά θα τα κάνουμε όλα μια χαρά», είπε ο Κόστνερ.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νταϊάνα: Η θλιμμένη πριγκίπισσα που λάτρεψαν οι Βρετανοί- Η απιστία του Καρόλου, η βουλιμία και οι 4 απόπειρες αυτοκτονίας

20 χρόνια από το θάνατο της Diana: Ο πρίγκιπας Ουίλλιαμ πηγαίνει για πρώτη φορά στο Παρίσι

Μια από τις τιάρες της Diana θα γίνει μονόπετρο για τη Μέγκαν Μαρκλ

 

Σχετικά άρθρα