Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 3/7

Ο Άρης έχει μπει στον φλογερό Λέοντα, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη. Είναι… ειδικός στο να προκαλεί και για αυτί το σίγουρο είναι ότι θα δοκιμαστούμε.

Ανάλογα με τον τομέα που «χτυπάει», ίσως βγάλουμε και εμείς μια αλαζονική συμπεριφορά με σκοπό την επίδειξη δύναμης, δημιουργώντας έντονες αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς.

Οπότε ας κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και την ψυχραιμία μας και ας χρησιμοποιήσουμε τις καλές πλευρές του, τολμώντας, δηλαδή, να κάνουμε πράγματα που μέχρι πρότινος φοβόμασταν ή είχαμε ενδοιασμούς ή να δείξουμε στην πράξη τις ικανότητές μας.

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις ότι κάποιος/α «έχει λερωμένη την φωλιά του». Σε κάθε περίπτωση πάντως, από την στιγμή που τα πράγματα «πάνε χάλια», κλείσε οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου και ξεκίνα πάλι από την αρχή. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνει ταξίδια και ποικίλες επαφές ή συνομιλίες, με συνέπεια να μάθεις… δωρεάν χρήσιμες αλλά και άχρηστες πληροφορίες που θα πρέπει να αξιολογήσεις για να μην χάνεις τον καιρό σου.

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο είναι πιθανό να αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, να θυμάσαι όμως ότι θα συναντήσεις δυσκολίες και την κακή προαίρεση κάποιων απέναντί σου. Επιπλέον, καλείσαι να αντισταθείς σε «νυχτοπερπατήματα» ή «αμαρτωλές» αναζητήσεις στο διαδίκτυο και να δώσεις έμφαση στις πνευματικές αναζητήσεις σου, αφού έτσι θα συνειδητοποιήσεις αλήθειες. Παράλληλα βέβαια, με τον Δία στον 8ο ηλιακό οίκο σου η ημέρα έχει μια θετική χροιά για τα οικονομικά και τις αγορές-επενδύσεις σου, ενώ μπορεί να επωφεληθείς και από κεράσματα.

Δίδυμος

Ο Δίας απέναντί σου σε καλεί να δεις θετικά μια πρόταση συνεργασίας, έστω κι αν δεν συγκεντρώνει κάποιες «ποιοτικές» προδιαγραφές, αφού για σένα τον πρώτο λόγο έχει η τύχη! Επιπλέον, μπορεί να καρπωθείς την επιτυχία ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο διεγείρει τα πάθη σου, κάτι που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην τσέπη σου, ιδιαίτερα αν πιστεύεις πως θα κερδίσεις σε μια όλως διόλου «στημένη» κατάσταση. Ωστόσο, με την τύχη που «κουβαλάς» μπορεί να ωφεληθείς από απώλειες άλλων ή να λάβεις μια αποζημίωση-κληρονομιά.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναπαράγει ένα μάλλον «πνιγηρό» συναίσθημα που είτε πηγάζει από σένα, είτε από τους άλλους, καθιστώντας τελικά δυσκολότερες τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Κι εδώ είναι που καλείσαι να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, ώστε να μην οδηγηθείς σε «τοξικές» καταστάσεις ή αυτοκαταστροφικές πρακτικές. Παράλληλα βέβαια με τον Δία στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να υπάρξει πρόοδος στην δουλειά σου ή να αποκτήσεις έξτρα εξοπλισμό. Ξέχνα όμως για την ώρα δίαιτες και περιοριστικά προγράμματα αφού δεν πρόκειται να τηρηθούν για πολύ!

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ενδιαφερθείς περισσότερο για την υγεία σου, ενώ αν νοιώσεις κουρασμένος/η καλά θα κάνεις να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο, δεν αποκλείεται ωστόσο να «τρομάξεις» με την εκδήλωση κάποιων απωθημένων σου αλλά και να στενοχωρηθείς από τα προβλήματα αγαπημένου σου pet. Παράλληλα βέβαια ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που τονώνουν το ενδιαφέρον σου για την ζωή, με συνέπεια η δυσθυμία σου να μετατραπεί γρήγορα σε… ενθουσιασμό!

Παρθένος

Με τον ο Δία στον 4ο ηλιακό οίκο σου, όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού από εκεί θα λάβεις βοήθειες, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμιστεί υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον μπορεί να δεχθείς την επίσκεψη ενός σημαίνοντος ατόμου ή να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, παίρνοντας τα εύσημα. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβεί ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό σε έναν φίλο ή μια φίλη ή να σημάνει το τέλος της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα ενδώσεις σε μια κατάσταση που ναι μεν σου υπόσχεται πολλά, από την άλλη πλευρά όμως, στερεί αρκετές από τις ελευθερίες σου, αφού θα πρέπει να «ταχθείς» ολοκληρωτικά κάπου. Επιπλέον, ίσως σου προταθεί να «κάνεις τα στραβά μάτια» ή να υιοθετήσεις μεθόδους, ηθικά επιλήψιμες. Παράλληλα βέβαια, με τον Δία στον 3ο ηλιακό οίκο σου οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα είναι «πολλά υποσχόμενες» και ευχάριστες, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια μεγάλη χάρη ή να αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε βάζει να σκέφτεσαι τα χειρότερα, καλό είναι όμως να μην εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο στα προσωπικά σου, υποκινούμενος/η από αρνητικές σκέψεις και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες, ανακαλύπτοντας μυστικά και συνειδητοποιώντας αλήθειες. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου αναμένεται να ταλαιπωρηθείς. Παράλληλα βέβαια ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να τα δώσεις… όλα, εξυπηρετώντας εφήμερες και μόνον ανάγκες. Καλή είναι η καλοπέραση αλλά υπάρχει και το αύριο!

Τοξότης

Ο Δίας στο ζώδιό σου, ανεβάζει την ψυχολογία σου και σε βοηθά να προσεγγίσεις πρόσωπα «κλειδιά», πολλαπλασιάζοντας τις επιλογές σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, άφησε την τύχη να αποφασίσει για σένα, αφού το σύμπαν «σε πάει» και το… ξέρεις! Από εκεί και ύστερα δεν έχεις παρά να μοιραστείς την τύχη σου με τους άλλους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, κι αν μεν χάσεις κάτι, μην επιμείνεις σε μια προοπτική που τελικά θα σε «χώσει» πιο βαθιά στο πρόβλημα. Αν όμως είσαι τυχερός/η, τότε θα λάβεις μια σημαντική αποζημίωση ή κληρονομιά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη απέναντί σου μπορεί να «βαρύνει» την ψυχολογία σου ή να σου προκαλέσει μια αίσθηση «πνιγμού», ιδού η ευκαιρία όμως για να αποκοπείς οριστικά από εξαρτήσεις και παθογένειες του παρελθόντος, ξεκινώντας μια νέα πορεία. Ίσως μάλιστα να διακοπεί οριστικά μια σχέση ή συνεργασία, που έκλεισε τον κύκλο της. Παράλληλα βέβαια ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να εκμεταλλευτείς την θετική συγκυρία ως προς τις… παρασκηνιακές υποστηρίξεις και τις κρυφές συμμαχίες που μπορείς να συνάψεις, ενώ αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα λάβεις την απαιτούμενη στήριξη.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια αναστάτωση στην δουλειά σου, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα και να είσαι stand by! Όσο για την υγεία σου, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από προβλήματα αλλά σε κάθε περίπτωση καθάρισε την βρωμιά γύρω σου και μπες σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε και για την δική τους ευεξία. Παράλληλα βέβαια ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επικεντρωθείς σε φιλίες και συλλογικές προσπάθειες, αφού όλο και κάτι… καλό θα βγει από αυτές και το μόνο που σου μένει είναι να μην κλείσεις «πόρτες».

Ιχθύς

Ο Δίας στον 10ο ηλιακό οίκο σου φροντίζει ώστε να καλοπεράσεις, πέρα όμως από τις ευχάριστες στιγμές που θα σου φέρει καλό είναι να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητά σου. Επιπλέον έχεις ανοικτή πρόσβαση σε άτομα με ισχύ, αν είναι όμως να ζητήσεις και να σου δοθεί κάτι, παρ’ το άμεσα και μην αρκεστείς σε υποσχέσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο βάζει σε πρώτο πλάνο τα συναισθηματικά «κολλήματα» σου και δεν θες και πολύ για να μπεις σε έναν κύκλο ζήλιας και καχυποψίας. Μπορεί ωστόσο να συμβεί και κάτι «καθοριστικό» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Σ’ αγαπάει πραγματικά; Μάθε τι δηλώνει το ζώδιό του για τη σχέση σας!

Κάνε το τεστ και ανακάλυψε ποιος είναι η αδερφή ψυχή σου!

Τοξότης: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το ζώδιο αυτό!

Τεστ: Δες αν ταιριάζεις με τον σύντροφό σου για γάμο

Πώς και πόσο μπορεί να σε επηρεάσει ο ανάδρομος Δίας;

Σχετικά άρθρα