Γιος Τζο Μπάιντεν: Τα ναρκωτικά και το τροχαίο που του στοίχισε το πολυτιμότερο άτομο της ζωής του

Ο γιος του δημοκρατικού υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές Τζο Μπάιντεν, ο 49χρονος Χάντερ, μιλά για τα προβλήματά του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ σε άρθρο που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού New Yorker.

Ο Χάντερ μιλά με ζεστό και έμμεσο τρόπο για τον πατέρα του, αποκαλεί «μαμά» την Τζιλ Μπάιντεν, τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του, και «μανούλα» τη Νίλια, τη βιολογική του μητέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν εκείνος ήταν δύο ετών.

Ξέρει πως μπορεί να διαστρεβλώσουν όσα πει

Στις συζητήσεις που είχε επί εβδομάδες με τον δημοσιογράφο Άνταμ ‘Εντους, ανοίχτηκε και μίλησε για τις ατυχίες, τα εμπόδια που αντιμετώπισε.

Όπως τόνισε, γνωρίζει ότι πολλές από τις ιστορίες του, ίσως παρουσιαστούν διαφορετικά, πιθανόν διαστρεβλωμένα, σε κάποια μέσα ενημέρωσης. Αναφέρεται, προφανώς, στο ακροδεξιό αμερικανικό δίκτυο Breitbart και στην εκπομπή «Hannity», του συντηρητικού πολιτικού σχολιαστή Σον Πάτρικ Χάνιτι.

«Μαθαίνεις να ζεις με αυτό»

Ο Χάντερ θέλησε να προστατεύσει τον πατέρα του από αποκαλύψεις και να μοιραστεί ένα προσωπικό αφήγημα, που δεν βλέπει τον λόγο να το κρύψει, σχολίασε ο δημοσιογράφος στο κείμενό του.

«Κοίτα, ο καθένας έρχεται αντιμέτωπος με τον πόνο. Ο καθένας έχει ένα τραύμα. Υπάρχει εθισμός σε κάθε οικογένεια. Εγώ ήμουν στο σκοτάδι, μέσα σε μια σήραγγα, μια σήραγγα χωρίς τέλος», εξομολογήθηκε ο Χάντερ. «Δεν μπορείς να απαλλαγείς. Αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στέφανι Γκρίσαμ: Η νέα… έμπιστη του ζεύγους Τραμπ που «σιχαίνεται» την Ιβάνκα

Στόρμι Ντάνιελς: «Το σεξ με τον Τραμπ ήταν τα 90 χειρότερα δευτερόλεπτα της ζωής μου»

Μελάνια Τραμπ: Μαθήματα στιλ στο Λονδίνο με εμφάνιση α λά… Νταϊάνα

Ομπάμα και Μπάιντεν τρέχουν στον Λευκό Οίκο – Το photoshop παίρνει φωτιά!

Η Μισέλ Ομπάμα κάνει γυμναστική και μας αφήνει άναυδους!

Σχετικά άρθρα