Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο – Τραυματίστηκαν άνθρωποι

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι δύο από σφαίρες, την Τρίτη (2/7) όταν τουλάχιστον ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο στο Σαν Μπρούνο, προάστιο του Σαν Φρανσίσκο, πριν τραπεί σε φυγή με τρένο.

Νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση

Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία, δύο άνθρωποι διακομίστηκαν στο γενικό νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο με τραύματα από σφαίρες στα κάτω άκρα. Νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τον Εντ Μπαρμπερίνι, επικεφαλής της αστυνομίας του Σαν Μπρούνο.

Ο Μπαρμπερίνι έκανε λόγο για «παράλογη» ενέργεια και συμπλήρωσε ότι το να ανοίγει κάποιος πυρ σε εμπορικό κέντρο γεμάτο κόσμο κοντά σε σταθμό συγκοινωνιών δείχνει «αληθινή περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή» από την πλευρά του.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Άλλοι δύο άνθρωποι δέχθηκαν ιατρικές περιποιήσεις επιτόπου αφού υπέστησαν τραυματισμούς προσπαθώντας να γλιτώσουν από τον ένοπλο. Ο Μπαρμπερίνι ανέφερε ότι η αστυνομία αναζητεί έναν ή πιθανόν δύο υπόπτους που πιστεύεται ότι επιβιβάστηκε ή επιβιβάστηκαν σε τρένο με προορισμό το Όκλαντ.

Το εμπορικό κέντρο έκλεισε μετά το συμβάν προσωρινά, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία. Το ίδιο μέτρο εφαρμόστηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό προληπτικά.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μακελειό στη Βιρτζίνια: Εργαζόμενος άνοιξε πυρ κατά συναδέρφων του

Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά μαθητών – Τραυματίστηκαν παιδιά

ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά οδηγών σε λεωφόρο στο Σιάτλ

Επίθεση στο Στρασβούργο: Γαλλομαροκινός άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 3 ανθρώπους – Συγκλονιζουν τα βίντεο από την επίθεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσία: 15χρονος άνοιξε πυρ σε σχολείο τραυματίζοντας μία δασκάλα και τρεις μαθητές

Σχετικά άρθρα