Έκθεση – φόρος τιμής στη θρυλική και πανέμορφη Όντρεϊ Χέπμπορν

«Audrey by Bob Willoughby» είναι ο τίτλος έκθεσης σπάνιων φωτογραφιών της Όντρεϊ Χέπμπορν από τον φακό του Μπομπ Γουίλομπι (Bob Willoughby).

Διοργανώνεται στο Μουσείο F11 του Χονγκ Κονγκ ως φόρος τιμής για τη συμπλήρωση φέτος 90 χρόνων από τη γέννηση της θρυλικής ηθοποιού με το ασυναγώνιστο στιλ και 10 χρόνων από τον θάνατο του φωτογράφου των σταρ του Χόλιγουντ.

Στην έκθεση παρουσιάζονται 90 φωτογραφίες. Μια για κάθε έτος από τη γέννηση τής Όντρεϊ Χέπμπορν, πλάνα από τα γυρίσματα των ταινιών «Green Mansions», «My Fair Lady» και «Two For The Road», αλλά και προσωπικά στιγμιότυπα που… φωτίζουν τους διαφορετικούς ρόλους της ως μητέρας, ειδώλου του στιλ και ηθοποιού.

Τρυφερές στιγμές της με την οικογένειά της

Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από την εποχή της κορύφωσης της φήμης της Χέπμπορν τις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Απεικονίζουν την ηθοποιό στο στούντιο, στο σπίτι με την οικογένειά της και με τα κατοικίδιά της, τα δύο διάσημα γιορκσάιρ τεριέρ και το ελαφάκι της, Ιπ.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται φωτογραφίες με τα κοστούμια που φορούσε ως Ελάιζα στην ταινία «My Fair Lady» (Ωραία μου Κυρία) για τις ανάγκες των γυρισμάτων της οποίας έπρεπε να είναι έτοιμη και μακιγιαρισμένη στις 7 κάθε πρωί ή από σκηνές στη ζούγκλα της Βενεζουέλας, όπου γυρίστηκε το «Green Mansions».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Μπέλα Χαντίντ στο Παρίσι ως μια σύγχρονη Όντρεϊ Χέπμπορν

Tα πανάκριβα ρούχα των Όσκαρ που έγραψαν ιστορία- Κοστίζουν χιλιάδες ευρώ -Εικόνες

Η Μέγκαν Μαρκλ με στιλιστικές επιλογές αλά Όντρεϊ Χέπμπορν

Hubert de Givenchy: “Έφυγε” ο θρύλος της υψηλής ραπτικής που έντυνε την Τζάκι Κένεντι-Ωνάση – Η ίδρυση του οίκου και η «μούσα» του ‘Οντρεϊ Χέπμπορν (video)

Κάθριν Σβαρτζενέγκερ: Πώς η blogger κόρη του «Εξολοθρευτή» και ανιψιά του Κένεντι κατάφερε να… τυλίξει τον γόη του Χόλιγουντ, Κρις Πρατ, με τη βοήθεια της μαμάς 

Σχετικά άρθρα