Θύμα ξυλοδαρμού ο λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης το απόγευμα της Πέμπτης (4/7) στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος προέβη σε σχετική μήνυση κατά δύο ατόμων στο ΑΤ Καλλιθέας με εμφανή τα σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπό του.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μετά το ΑΤ Καλλιθέας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Άγνωστοι τον απείλησαν και του επιτέθηκαν

Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, οι δύο άνδρες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη. Αφού τον πλησίασαν, τον έβρισαν και τον απείλησαν ενώ στη συνέχεια του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από ΑΝΤ1 και «Πρώτο Θέμα», του «έκοψαν» τον δρόμο λέγοντάς του σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

Γιατί είχε πάρει τα λεφτά αυτά;

Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο κ. Αδαμαντίδης είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή.

Ωστόσο η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πασίγνωστος τραγουδιστής: «Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις από άντρες και γυναίκες»

Σαρλ Αζναβούρ: Ο τραγουδιστής που από 5 έως 94 χρονών ήταν πάνω στη σκηνή – Η Εντίθ Πιαφ και οι τρεις γάμοι που χρειάστηκαν για να βρει τη γυναίκα της ζωής του

Νεκρός βρέθηκε ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ

Ρίκι Μάρτιν: Ο… καυτός τραγουδιστής της ποπ που εξομολογήθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος- Η ομοφοβία στη νεαρή ηλικία, τα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας και ο σύζυγός του

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αγαπημένος μου Έλληνας τραγουδιστής είναι ο Αργυρός»

Σχετικά άρθρα