Τι αποκάλυψε η σέξι Πριγιάνκα Τσόπρα για τη δούκισσα του Σάσεξ;

Η Πριγιάνκα Τσόπρα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους του Αυγούστου του Elle UK.

Στη συνέντευξή της μίλησε για τον πρόσφατο γάμο της με τον Νικ Τζόνας καθώς και τη φιλία της με τη δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Πώς είναι η ζωή μετά τον γάμο;

Η Ινδή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ο γάμος της με τον τραγουδιστή των Jonas Brothers ήταν «πολύ υπερβολικός» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του έγγαμου βίου.

https://www.instagram.com/p/BzgT7DUnNXC/

«Αποφασίσαμε πού θα γίνει η γαμήλια τελετή (στην Ινδία) τον Οκτώβριο και παντρευτήκαμε την 1η Δεκεμβρίου. Είχαμε 1,5 μήνα για να τη σχεδιάσουμε… Ήταν πολύ υπερβολική. Ας ελπίσουμε ότι το κάνουμε μόνο μια φορά. Έτσι είναι υπέροχο», τόνισε.

«Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον καθημερινά»

Η ηθοποιός παρατήρησε ότι ο γάμος και η συμβίωση διαφέρουν τόσο πολύ. «Ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το να έχεις σύζυγο και φίλο είναι τόσο διαφορετικά πράγματα».

https://www.instagram.com/p/BzOjCd2HOYz/

«Όταν λες τους όρκους σου στο άλλο πρόσωπο, τότε γίνεται η οικογένειά σου και είναι η οικογένεια που επιλέγεις. Υπάρχει μια παράξενη ευθύνη. Και μια ασφάλεια που προέρχεται από αυτό. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον καθημερινά».

Η Μέγκαν Μαρκλ και το… πεπρωμένο

Σχετικά με τη Μέγκαν Μαρκλ, σχολίασε το εξής: «Ήταν… σχεδιασμένη για μεγάλα πράματα. Είναι η αλλαγή και είναι σημαντικό ότι έχει φωνή για να το κάνει. Είναι συναρπαστικό που βρήκε τον τρόπο για να το κάνει».

https://www.instagram.com/p/By3-i0UHx7Q/

Η ίδια έχει παρατηρήσει πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή της πολύ καλής της φίλης. «Το πεπρωμένο έχει έναν περίεργο τρόπο να σε βοηθήσει να βρεις αυτό στο οποίο… πρέπει να κάνεις».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Έλβις σε νέα βιογραφική ταινία;

Μέγκαν Μάρκλ: Η εμφάνιση… έκπληξη δύο μήνες μετά τη γέννηση του Άρτσι

Ποια ηθοποιός δέχτηκε… bullying στη σειρά «Τα φιλαράκια»;

Δημοφιλής 68χρονος ηθοποιός θα σύστηνε τη Σελίνα Γκόμεζ στη μητέρα του αν… ζούσε!

Σχετικά άρθρα