5+ 2 ιδέες για καλοκαιρινά ραντεβού!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του… έρωτα! Είμαστε πιο χαλαροί, πάμε διακοπές, έχουμε λιγότερες σκοτούρες… Και μπορούμε να κάνουμε και πιο… μαγικά πράγματα με τον καλό μας ή με εκείνον που θέλουμε να γίνει ο καλός μας!
Τι μπορείς να προτείνεις για να περάσετε… μαγικά στα καλοκαιρινά ραντεβού;

Ποτάκι στην παραλία

Είτε είσαι στην πόλη είτε σε διακοπές το ποτάκι δίπλα στη θάλασσα σε μεταφέρει αλλού… Χαλαρό, όμορφο και πολύ ρομαντικό!

agapi erotas zeygari

Θερινό σινεμά

Το θερινό σινεμά είναι η… must εμπειρία κάθε καλοκαιριού που αξίζει να ζήσεις! Διαλέξτε όμορφη ρομαντική ταινιούλα κι απολαύστε τη κάτω από τα αστέρια!

Πικνίκ!

Βρείτε ένα παρκάκι, στρώστε το πανάκι σας και απολαύστε το τοπίο. Δεν υπάρχουν πολλά μέρη για πικνίκ στην Αθήνα. Ωστόσο ωραία ιδέα είναι το Άλσος Συγγρού ή ο Εθνικός Κήπος. Σε κάποιο επαρχιακό μέρος ή και στο εξωτερικό εξερευνήστε την περιοχή και βρείτε το ιδανικό μέρος.

Ρομαντικό δείπνο στην παραλία

Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ, μόνοι πάνω στη γη, όπως λέει κι ένα παλιό τραγουδάκι!… Για να πετύχει αυτό, πρέπει να βρείτε μια έρημη παραλία. Πηγαίντε κοντά στο ηλιοβασίλεμα, ιδανικά με βάρκα, ανάψτε φωτιά και κοιμηθείτε στην αμμουδιά! Ή μπορείτε να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ και να δείτε μαζί την Ανατολή.

Brunch

Κλασικό αλλά πάντα επίκαιρο, ειδικά το καλοκαίρι που κοιμόμαστε πιο πολύ. Στο brunch θα έχετε χρόνο να συζητήσετε, να μιλήσετε για σας αλλά και να μοιραστείτε τις… γαστρονομικές σας… παραξενιές!

Βόλτα στην πόλη

Αν βρίσκεστε στην πόλη μπορείς να του προτείνεις απλώς να περπατήσετε! Επίλεξε φυσικά μέρη ιδανικά για περπάτημα! Ό,τι πρέπει για μοναδικά καλοκαιρινά ραντεβού! Μην κάνετε βόλτα στην Κηφισίας για παράδειγμα! Στην Αθήνα είναι πάντα πανέμορφη η βόλτα Διονυσίου Αεροπαγίτου από το Μουσείο της Ακρόπολης μέχρι το Θησείο. Αν έχετε όρεξη για περισσότερη περιπέτεια, μπορείτε να πάτε προς το Ιερό των Μουσών! Φυσικα ώραια ειναι να περπατήσετε στην Πλάκα ή να ανεβείτε Λυκαβητό.

Συναυλία!

Όλοι οι καλλιτέχνες περιοδεύουν σε ολόκληρη τη χώρα αυτό το διάστημα! Τι πιο ρομαντικό να πας στη συναυλία του αγαπημένου σου καλλιτέχνη με τον καλό σου! Αρκεί να είναι και δικός του αγαπημένος καλλιτέχνης και δεν βαρεθεί τη… ζωή του!

Και μην ξεχνάς φυσικά το βασικό: Αν έχεις καλή παρέα, όπου κι αν βρίσκεσαι είναι τέλεια!

Νίκη Κοσκινά

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρώτο ραντεβού: 6 tips για να μην τα κάνεις… θάλασσα

5 απλοί τρόποι για να ζητήσεις κάποιον σε ραντεβού!

Πρώτο ραντεβού; 4 βήματα για να ξεμπλοκάρεις

 

 

Σχετικά άρθρα