Mαριάννα Βαρδινογιάννη – Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το συγκινητικό μήνυμα

Ο υπέροχος Γιάννης Αντετοκούνμπο ευτυχισμένος στην Ελλάδα, προσφέρει στα παιδιά της «Ελπίδας», απολαμβάνοντας τα χαμόγελα και την αγάπη των παιδιών και τιμώντας τη συνεισφορά και το άξιο έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη!!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εντυπωσίασε κατά την επίδειξη δεξιοτεχνίας

Ο κορυφαίος αθλητής του NBA, θέλοντας να στηρίξει με τον δικό του τρόπο τη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, οργάνωσε έναν πρωτότυπο φιλανθρωπικό αγώνα, μέρος των εσόδων του οποίου θα διατεθεί για τη στήριξη των σκοπών της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Μαζί του τα αδέρφια του και οι συμπαίκτες του

Πέντε ερασιτέχνες αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο διαγωνίστηκαν σε καρφώματα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα αδέρφια του, Θανάσης και Άλεξ, καθώς και οι συμπαίκτες του στους Milwaukee Bucks, Eric Bledshow και Brook Lopez, αποτελούσαν την κριτική επιτροπή που ανέδειξε τον νικητή ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι στο Milwaukee, για να δει από κοντά τον Γιάννη να αγωνίζεται στο NBA. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Αγραβάνης.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τη μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έδωσε τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής παρέδωσε στην κυρία Βαρδινογιάννη μια επιταγή, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα σταθεί στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με όλες του τις δυνάμεις.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συμπαράστασή του η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εντυπωσίασε κατά την επίδειξη δεξιοτεχνίας

«Ο Γιάννης είναι ένας σπάνιος άνθρωπος και βέβαια κορυφαίος αθλητής που μας κάνει όλους υπερήφανους. Η αγάπη του για τα παιδιά και η διάθεση του για προσφορά με συγκινούν πραγματικά», δήλωσε συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη.

Η συγκινητική στιγμή

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τη μεγάλη τιμή και μίλησε για την μεγάλη σημασία του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ». «Έχει σώσει τις ζωές χιλιάδων παιδιών. Αυτό που με αγγίζει είναι ότι στέκονται δίπλα στα παιδιά με καρκίνο χωρίς να κάνουν διακρίσεις».

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Γιάννης Αντετοκούνμπο

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από τη φτώχεια στα Σεπόλια, MVP στο NBA – Τα δάκρυα στα μάτια, ο θάνατος που τον σημάδεψε και το «κρυφό» μήνυμα στο σακάκι του για την Ελλάδα

METAMORPHOSIS: μια… διαφορετική έκθεση για τον Αριστοτέλη Ωνάση!

Καππαδοκία: Μια περιοχή που η φύση με αγάπη σμίλεψε!

Hotel Argos: Ένα ξενοδοχείο… εμπειρία στην Καππαδοκία!

Σχετικά άρθρα