Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου

Σήμερα ξεκινάει η εβδομάδα. Πώς θα επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου; Δείτε τις προβλέψεις παρακάτω!

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου πιο δημιουργική αλλά και… περιπετειώδη, εμπλουτίζοντάς την με διεκδικήσεις κι ερωτοτροπίες, άλλοτε γόνιμες κι άλλοτε όχι, σε κάθε περίπτωση όμως θα βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς αλλά και τα… άλλα που δεν χωνεύεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να αναθερμάνεις την σχέση σου με τους οικείους σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με την απόκτηση αγαθών ή κληροδοτημάτων Επιπλέον καλείσαι να κάνεις τον χώρο σου πιο «κόζι», ώστε να νοιώσουν όλοι όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα φέρνει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια σου, με επισκέψεις μετακινήσεις, αλλαγές διαρρύθμισης αλλά και τσακωμούς. Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα περιουσιακό ζήτημα στο οποίο ο καθένας έχει την δική του επίμονη άποψη κι άντε μετά να… συνεννοηθείς! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να αναβιώσεις ένα παλιό σου ενδιαφέρον ή μια σπουδή αλλά και να επισκεφθείς ένα μέρος με το οποίο σε συνδέουν πολλά, ίσως μάλιστα να έχει και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που «μιλάει» στην ψυχή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα σε βάζει να… τρέχεις για διάφορα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς κατ’ ανάγκη με κάτι σημαντικό, ίσα-ίσα, που μπορεί να αποσπάσαι διαρκώς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, πέρα από… νεύρα! Αν όμως επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, σίγουρα θα αποζημιωθείς για το ενδιαφέρον σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να βρεις κάτι κρυμμένο και πολύτιμο. Από την άλλη πλευρά όμως απαιτείται να ρυθμίσεις και κάποια παλιά χρέη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα δίνει άλλο τόνο στα οικονομικά σου και ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα καταναλωτικό «ξέσπασμα» από πλευράς σου, που καλό είναι να καταλαγιάσει, πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου με αγορές που στην πραγματικότητα καλύπτουν ένα «καπρίτσιο» ή απωθημένο σου κι όχι βασικές ανάγκες σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ωθεί να ασχοληθείς με υποθέσεις του παρελθόντος, προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να συμπληρώσεις τα όποια κενά υπάρχουν και δεν σου επιτρέπουν να «φύγεις προς τα εμπρός»!

ΛΕΩΝ

Με τη σύνοδο Ερμή-Άρη στο ζώδιό σου να σε «πιάνει» εφ’ όλης της ύλης, κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα και αποφασιστικά, αφού μετά θα είναι πολύ αργά. Ας είσαι λοιπόν σε πλήρη ετοιμότητα, ιδιαίτερα αν συνεργάζεσαι με κάποιον/α, αφού ο καθένας θα θέλει να κάνει τα… δικά του κι εδώ ισχύει το «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»! Μπορείς βέβαια να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια και μέσα από αθλητικές δράσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε παραδοσιακά σκευάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα σε ωθεί να «ψαχτείς», αφού βγαίνουν στην επιφάνεια τάσεις και απωθημένα, που νόμιζες ότι είχαν εξοβελιστεί διά παντός από την ζωή σου. Μπορεί πάλι να πρόκειται για κρυφούς εχθρούς που πασχίζουν να σου την φέρουν κι εδώ δεν έχεις παρά να τους προλάβεις ή να τους «ψυχανεμιστείς»!
Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα ή κύκλους που συνδέονται με το παρελθόν σου, αναβιώνοντας «ξεχασμένες» δράσεις και σε κάθε περίπτωση το συναίσθημα έχει τον πρώτο λόγο σε όλες αυτές τις επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως υπάρχει μια διάσταση απόψεων κι αν δεν πάρεις έγκαιρα την κατάσταση στα χέρια σου, κάθε καλή πρόθεση θα σκοντάψει σε εγωισμούς και πείσματα. Επιπλέον, αναμένονται παρεξηγήσεις με φίλους/ες, που αυθαιρετούν σε βάρος σου αλλά και μια «σούπερ» νέα γνωριμία! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο δίνει έναν «ρετρό» τόνο στις βασικές επιλογές σου και δεν αποκλείεται να επιστρέψεις σε μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία ή απλά να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την σύνοδο Ερμή-Άρη στον Λέοντα είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις και προστριβές, που όμως δεν πρέπει να οδηγήσουν σε ρήξεις αλλά σε διαπραγματεύσεις και συνθέσεις με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά, από ότι εσύ. Κι εδώ το ζητούμενο είναι μια δυναμική ισορροπία, να κάνει δηλαδή ο καθένας αυτό στο οποίο είναι καλύτερος, χωρίς να μπερδεύεται στα πόδια του άλλου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που είναι «κολλημένα» στο παρελθόν ή την παράδοση, μπορεί ωστόσο κι εσύ να ανατρέξεις σε παλιές και δοκιμασμένες λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα θα σε κάνει ακόμη πιο «φουριόζο/α» στις επιδιώξεις σου, εντείνοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς βέβαια να λείπουν οι αψιμαχίες αλλά και τα… κατορθώματα! Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί κι ένα ιδιαίτερο επαγγελματικό μυστικό. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, ώστε να αρθούν τα εμπόδια που συναντάς στο «σήμερα», ενώ είναι «στο κόλπο» και μια κληρονομιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα σε ωθεί σε περιττά έξοδα, γι’ αυτό πριν αγοράσεις οτιδήποτε, εξέτασε το κατά πόσον το χρειάζεσαι πραγματικά ή πρόκειται μόνον για μια παρόρμηση της στιγμής. Αν πάντως ανησυχείς για την πορεία του ισολογισμού σου, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν και κάποια μη αναμενόμενα έσοδα, ίσως μάλιστα να έλθουν από ένα ρίσκο που θα πάρεις, γι’ αυτό μην… δειλιάσεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τις σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες… δακρύβρεχτες στιγμές, που οδηγούν «καρφί» σε μια… αποκατάσταση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα προοιωνίζει μια μάλλον «ακατάστατη» αλλά και ζωηρή ημέρα με πολλές διακυμάνσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές ή «εν θερμώ» αποφάσεις, αφού οι ισορροπίες και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε τομείς που γνωρίζεις καλά μπορεί να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να επαναφέρει μια πελατεία που κόντευες να… ξεχάσεις, ενώ σου προτείνει να ακολουθήσεις μια παραδοσιακή θεραπεία.

ΙΧΘΥΣ

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα ενδέχεται να αναστατώσει την καθημερινότητα σου, «βγάζοντας» διάφορες δουλειές, που επείγουν και πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα, έχεις-δεν έχεις… όρεξη, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δοκιμαστεί η υγεία σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε στρέφει προς το παρελθόν προκειμένου να αξιοποιήσεις δημιουργικές ιδέες που μπορούν και σήμερα να εφαρμοστούν. Επιπλέον θα βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα, σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα με πάρα πολλές…. αγκαλιές!

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Καιρός: Πού θα φτάσει το θερμόμετρο στους 42 βαθμούς;

Με ποια ζώδια θα περάσεις τις χειρότερες διακοπές σου;

Αριστοτέλης

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα